Kurtalan’da bin 347 öğrenci LGS’ye girecek

Pervari 29.05.2023 - 18:46, Güncelleme: 29.05.2023 - 18:46 16815+ kez okundu.
 

Kurtalan’da bin 347 öğrenci LGS’ye girecek

Kurtalan’da bulunan bin 347 ortaokul öğrencisi 4 Haziran’da Türkiye geneli yapılacak olan Liseye Geçiş Sınavı (LGS)’ye girecek.
Sınav Kurtalan’da bulunan 28 okul 83 salonda gerçekleştirilecek. LGS sınavıyla ilgili konuşan Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat’ta “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve Müdürlüğümüze bağlı bütün birimlerimizle Liseye Geçiş Sınavı (LGS)’ye hazırız.” dedi. Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat Kurtalan’da 1347 öğrencinin Liseye Geçiş Sınavı (LGS)’ye gireceğini aktararak “İlçemizde bulunan 28 ortaokulda 1347 öğrencimiz önceden belirlediğimiz 83 sınav salonunda Liseye Geçiş Sınavına girecek. Liseye girecek olan bütün öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu. Polat Kurtalan’da bulunan ortaokulların çok iyi bir seviyede olduğunu ifade ederek “Özellikle ortaokul öğrencilerimizin çok iyi bir seviyede olduğunu görüyoruz. İl bazında ilk sıralarda yer alıyoruz. LGS sınavında ülke birinciliğini hedefimizin olduğunu belirtmekte fayda var” dedi. “Öğrencilerimizin eğitimini olabilecek en iyi şekilde sağladık. Bakanlığımızın gönderdiği soru kitapçıklarını öğrencilerimize ücretsiz bir şekilde dağıttık. Ayrıca deneme sınavları yaparak öğrencilerimizin kendilerini sınamalarını ve varsa eksikliklerini görüp tamamlamalarını sağladık.” diyen Polat, sınavın yapılacağı okullarda görev yapacak öğretmenleri belirleyip gerekli olan bütün çalışmaları plan dahilinde tamamladıklarını vurguladı. (Abdulaziz ÖZCAN)  
Kurtalan’da bulunan bin 347 ortaokul öğrencisi 4 Haziran’da Türkiye geneli yapılacak olan Liseye Geçiş Sınavı (LGS)’ye girecek.

Sınav Kurtalan’da bulunan 28 okul 83 salonda gerçekleştirilecek. LGS sınavıyla ilgili konuşan Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat’ta “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve Müdürlüğümüze bağlı bütün birimlerimizle Liseye Geçiş Sınavı (LGS)’ye hazırız.” dedi.

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat Kurtalan’da 1347 öğrencinin Liseye Geçiş Sınavı (LGS)’ye gireceğini aktararak “İlçemizde bulunan 28 ortaokulda 1347 öğrencimiz önceden belirlediğimiz 83 sınav salonunda Liseye Geçiş Sınavına girecek. Liseye girecek olan bütün öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Polat Kurtalan’da bulunan ortaokulların çok iyi bir seviyede olduğunu ifade ederek “Özellikle ortaokul öğrencilerimizin çok iyi bir seviyede olduğunu görüyoruz. İl bazında ilk sıralarda yer alıyoruz. LGS sınavında ülke birinciliğini hedefimizin olduğunu belirtmekte fayda var” dedi.

“Öğrencilerimizin eğitimini olabilecek en iyi şekilde sağladık. Bakanlığımızın gönderdiği soru kitapçıklarını öğrencilerimize ücretsiz bir şekilde dağıttık. Ayrıca deneme sınavları yaparak öğrencilerimizin kendilerini sınamalarını ve varsa eksikliklerini görüp tamamlamalarını sağladık.” diyen Polat, sınavın yapılacağı okullarda görev yapacak öğretmenleri belirleyip gerekli olan bütün çalışmaları plan dahilinde tamamladıklarını vurguladı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.