Kurtalan’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Siirt 22.02.2024 - 17:10, Güncelleme: 22.02.2024 - 17:10 8793+ kez okundu.
 

Kurtalan’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Kurtalan’da sağanak yağışa tedbirsiz yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.
Kurtalan’da aniden bastıran sağanak yağış ilçede zor onlar yaşanmasına neden oldu. Saat 13.30’da ilçe geneli etkili olan sağanak yağış nedeniyle caddelerde su birikintileri oluşurken vatandaşlar aniden bastıran yağışın etkisiyle koşuşturmaya başladı. Bazı vatandaşlar tedbirli davranarak yanlarında şemsiye bulundururken bazıları da kaldırım kenarların da sağanak yağışın dinmesini bekledi. İlçede etkili olan sağanak yağış dışarıda sattığı ürünü bulunan esnafı da etkilerken esnaf dışarıda bulunan ürünlerini dükkanlara aldı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan’da sağanak yağışa tedbirsiz yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Kurtalan’da aniden bastıran sağanak yağış ilçede zor onlar yaşanmasına neden oldu. Saat 13.30’da ilçe geneli etkili olan sağanak yağış nedeniyle caddelerde su birikintileri oluşurken vatandaşlar aniden bastıran yağışın etkisiyle koşuşturmaya başladı.

Bazı vatandaşlar tedbirli davranarak yanlarında şemsiye bulundururken bazıları da kaldırım kenarların da sağanak yağışın dinmesini bekledi.

İlçede etkili olan sağanak yağış dışarıda sattığı ürünü bulunan esnafı da etkilerken esnaf dışarıda bulunan ürünlerini dükkanlara aldı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.