Kurtalan’da Filistinliler için yardım kermesi düzenlendi

Siirt 27.12.2023 - 17:44, Güncelleme: 27.12.2023 - 17:44 3030+ kez okundu.
 

Kurtalan’da Filistinliler için yardım kermesi düzenlendi

İsrail’in yürüttüğü kanlı saldırılar nedeniyle ağır bedeller ödemek zorunda kalan Filistin halkı için Kurtalan’da yardım kermesi düzenlendi.
Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu tarafından Bahçe Saray Düğün Salonunda Filistin’e Yardım Kermesi düzenlendi. Düzenlenen kermeste okul öğrencileri tarafından çeşitli yöresel ürünler ve Filistin temalı eşyalar satıldı. Yardım Kermesine birçok vatandaşında katıldığı görülürken Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu Aile Birli Başkanı Mehmet Emin Altunç, kermese vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandığını belirterek “İsrail’in zulmü ile karşı karşıya kalan Filistinli kardeşlerimizin acılarına bir nebzede olsa merhem olmak için düzenlediğimiz Yardım Kermesine katılan ve destekte bulunan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi. Altunç, Yardım Kermesinde elde edilen bütün gelirin Filistinli mazlumlara gönderileceğini söylerken, Gazze’de yaşanan acıları dindirmek ve oradaki insanlara fayda sağlamak için Kurtalan’da da ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. (Abdulaziz ÖZCAN)
İsrail’in yürüttüğü kanlı saldırılar nedeniyle ağır bedeller ödemek zorunda kalan Filistin halkı için Kurtalan’da yardım kermesi düzenlendi.

Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu tarafından Bahçe Saray Düğün Salonunda Filistin’e Yardım Kermesi düzenlendi.

Düzenlenen kermeste okul öğrencileri tarafından çeşitli yöresel ürünler ve Filistin temalı eşyalar satıldı.

Yardım Kermesine birçok vatandaşında katıldığı görülürken Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu Aile Birli Başkanı Mehmet Emin Altunç, kermese vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandığını belirterek “İsrail’in zulmü ile karşı karşıya kalan Filistinli kardeşlerimizin acılarına bir nebzede olsa merhem olmak için düzenlediğimiz Yardım Kermesine katılan ve destekte bulunan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi.

Altunç, Yardım Kermesinde elde edilen bütün gelirin Filistinli mazlumlara gönderileceğini söylerken, Gazze’de yaşanan acıları dindirmek ve oradaki insanlara fayda sağlamak için Kurtalan’da da ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.