Kurtalan’da haşerelere karşı ilaçlama çalışması sürüyor

Siirt 06.05.2024 - 14:41, Güncelleme: 06.05.2024 - 14:41 1727 kez okundu.
 

Kurtalan’da haşerelere karşı ilaçlama çalışması sürüyor

Kurtalan Belediyesi haşerelere karşı ilaçlama uygulamasına devam ediyor
Karasinek ve sivrisinek gibi haşere türlerine karşı Kurtalan Belediyesi İlaçlama görevlileri iş başında. Kurtalan Belediyesi İlaçlama görevlileri karasinek ve sivrisinek gibi haşere türlerine karşı ilçe merkezinin dört bir yanını ilaçlamaya devam ediyor. Ekipler vatandaşları rahatsız eden zararlı haşerelere karşı mücadelelerini gece vaktinde sürdürdüklerini dile getirirken vatandaşların yapılan ilaçlama uygulamasından rahatsız olmaması ve etkilenmemesi adına gece vaktinde çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı. Kurtalan Belediyesi İlaçlama Ekibi görevlisi İhsan Uysal, ilkbahar ve yaz mevsiminde popülasyonları artan zararlı haşerelerle mücadele uygulamalarını haftanın 6 günü olacak şekilde sürdürdüklerini kaydederken “Gece vakitlerinde ilaçlama yapmaya özen gösteriyoruz. Çünkü biliyorsunuz gece vaktinde insan hareketliliği azalıyor ve haşereler çevrede dolaşmaya başlıyor. Yaptığımız ilaçlamadan hemşerilerimizin rahatsızlanmaması ve aktif hale gelen haşere varlığını daha fazla etkilemek için ilaçlama uygulamamızı gece saatlerinde sürdürüyoruz.” sözlerini kullandı. Uysal, ilaçlama uygulamasının bütün mahallelerde gerçekleştiğini de sözlerinin sonuna ekledi. (Abdulaziz ÖZCAN)  
Kurtalan Belediyesi haşerelere karşı ilaçlama uygulamasına devam ediyor

Karasinek ve sivrisinek gibi haşere türlerine karşı Kurtalan Belediyesi İlaçlama görevlileri iş başında.

Kurtalan Belediyesi İlaçlama görevlileri karasinek ve sivrisinek gibi haşere türlerine karşı ilçe merkezinin dört bir yanını ilaçlamaya devam ediyor.

Ekipler vatandaşları rahatsız eden zararlı haşerelere karşı mücadelelerini gece vaktinde sürdürdüklerini dile getirirken vatandaşların yapılan ilaçlama uygulamasından rahatsız olmaması ve etkilenmemesi adına gece vaktinde çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.

Kurtalan Belediyesi İlaçlama Ekibi görevlisi İhsan Uysal, ilkbahar ve yaz mevsiminde popülasyonları artan zararlı haşerelerle mücadele uygulamalarını haftanın 6 günü olacak şekilde sürdürdüklerini kaydederken “Gece vakitlerinde ilaçlama yapmaya özen gösteriyoruz. Çünkü biliyorsunuz gece vaktinde insan hareketliliği azalıyor ve haşereler çevrede dolaşmaya başlıyor. Yaptığımız ilaçlamadan hemşerilerimizin rahatsızlanmaması ve aktif hale gelen haşere varlığını daha fazla etkilemek için ilaçlama uygulamamızı gece saatlerinde sürdürüyoruz.” sözlerini kullandı.

Uysal, ilaçlama uygulamasının bütün mahallelerde gerçekleştiğini de sözlerinin sonuna ekledi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.