Kurtalan’da kışlık ayakkabı satışları arttı

Siirt 12.10.2023 - 19:32, Güncelleme: 12.10.2023 - 19:32 2868+ kez okundu.
 

Kurtalan’da kışlık ayakkabı satışları arttı

Ayakkabı ihtiyacı olan vatandaşlar soğuk ve yağışlı havaları göz önünde bulundurarak tercihini kışlık ayakkabı almakta kullanıyor.
Sonbahar Mevsimi yazlık ayakkabı satışlarını düşürürken kışlık ayakkabı satışlarında artış yaşanmasına neden oldu. Yakın zamanda ayakkabı almayı düşünen vatandaşların büyük bir bölümü yağışlı ve soğuk havaya karşı ayakları soğutan koruyan ayakkabıları almayı tercih ediyor. Kurtalan’da faaliyet gösteren Berat Ayakkabıcılık ayakkabı satışını işletmecisi Ali Yavuz, kışlık ayakkabı satışlarının son 10 gün içinde ciddi oranda arttığına dikkati çekerek “Yaz sezonu bitince ayakkabı ihtiyacı olan müşterilerimiz, yağışlı ve soğuk havaları göz önünde bulundurarak ayakkabı seçimini yapıyor. Bu durum kışlık ayakkabı satışlarımızı doğrudan etkiliyor. Kışlık ayakkabı satışlarımızın son 10 gün içinde ciddi oranda arttığını görüyoruz. Bizde yeni model kışlık ayakkabılarımızı toptancılarımızdan sipariş vererek müşterilerimizin beğenisine sunmuş bulunmaktayız.” diye konuştu. Kışlık ayakkabı fiyatları hakkında bilgide veren Yavuz, “Geçen yıl sattığımız ile bu yıl sattığımız kışlık ayakkabılar arasındaki fiyat farkı marka ve modele bağlı olarak ortalama yüzde 20 fiyat artışının meydana gelmiş durumda.” diye konuştu. (Mehmet Sadık AKSOY)
Ayakkabı ihtiyacı olan vatandaşlar soğuk ve yağışlı havaları göz önünde bulundurarak tercihini kışlık ayakkabı almakta kullanıyor.

Sonbahar Mevsimi yazlık ayakkabı satışlarını düşürürken kışlık ayakkabı satışlarında artış yaşanmasına neden oldu.

Yakın zamanda ayakkabı almayı düşünen vatandaşların büyük bir bölümü yağışlı ve soğuk havaya karşı ayakları soğutan koruyan ayakkabıları almayı tercih ediyor.

Kurtalan’da faaliyet gösteren Berat Ayakkabıcılık ayakkabı satışını işletmecisi Ali Yavuz, kışlık ayakkabı satışlarının son 10 gün içinde ciddi oranda arttığına dikkati çekerek “Yaz sezonu bitince ayakkabı ihtiyacı olan müşterilerimiz, yağışlı ve soğuk havaları göz önünde bulundurarak ayakkabı seçimini yapıyor. Bu durum kışlık ayakkabı satışlarımızı doğrudan etkiliyor. Kışlık ayakkabı satışlarımızın son 10 gün içinde ciddi oranda arttığını görüyoruz. Bizde yeni model kışlık ayakkabılarımızı toptancılarımızdan sipariş vererek müşterilerimizin beğenisine sunmuş bulunmaktayız.” diye konuştu.

Kışlık ayakkabı fiyatları hakkında bilgide veren Yavuz, “Geçen yıl sattığımız ile bu yıl sattığımız kışlık ayakkabılar arasındaki fiyat farkı marka ve modele bağlı olarak ortalama yüzde 20 fiyat artışının meydana gelmiş durumda.” diye konuştu.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.