Kurtalan’da o mahallede parke taşı çalışması yapıldı

Siirt 19.03.2024 - 13:22, Güncelleme: 19.03.2024 - 13:22 1735+ kez okundu.
 

Kurtalan’da o mahallede parke taşı çalışması yapıldı

Yerel seçimlere sayılı günler kala Kurtalan Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına ağırlık vererek Tekel Mahallesinde de kilitli parke taşı döşeme çalışmasına başladı.
Kurtalan Belediyesi tarafından Tekel Mahallesi 122’inci sokak yolunda parke taşı döşeme çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile 220 metrelik stabilize haldeki yolun tamamına parke taşı döşenerek mahalle sakinlerinin evlerine rahat gidip gelmeleri sağlandı. Çalışmayı yürüten Kurtalan Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin aktardığı bilgilere göre kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının ve yol bakımlarının ilçenin birçok yerinde belediyenin denetimi altında sürdürüleceği öğrenildi. Ekipler çalışmaların özellikle ilçenin kenar mahallelerinde yürütüldüğünü ve kenar mahallelerinin de merkez mahallelerdeki gibi hizmete kavuşturulması amaçlandığı belirtildi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Yerel seçimlere sayılı günler kala Kurtalan Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına ağırlık vererek Tekel Mahallesinde de kilitli parke taşı döşeme çalışmasına başladı.

Kurtalan Belediyesi tarafından Tekel Mahallesi 122’inci sokak yolunda parke taşı döşeme çalışması yapıldı.

Yapılan çalışma ile 220 metrelik stabilize haldeki yolun tamamına parke taşı döşenerek mahalle sakinlerinin evlerine rahat gidip gelmeleri sağlandı.

Çalışmayı yürüten Kurtalan Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin aktardığı bilgilere göre kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının ve yol bakımlarının ilçenin birçok yerinde belediyenin denetimi altında sürdürüleceği öğrenildi.

Ekipler çalışmaların özellikle ilçenin kenar mahallelerinde yürütüldüğünü ve kenar mahallelerinin de merkez mahallelerdeki gibi hizmete kavuşturulması amaçlandığı belirtildi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.