KURTALAN’DA SİMİT VE POĞAÇA ZAM!

Siirt 10.01.2024 - 11:30, Güncelleme: 10.01.2024 - 11:30 3227+ kez okundu.
 

KURTALAN’DA SİMİT VE POĞAÇA ZAM!

Poğaça ve simit fiyatlarına zam yapıldı. Yapılan bu zam ekmek fiyatlarını da arttırabilir!
Sabah kahvaltılarının sevilen yiyeceği olan poğaça ve simitte 2 lira zam geldi. Kurtalan’da faaliyet gösteren bazı pastanelerde simit ve poğaça fiyatları 6 liradan 8 liraya yükseldi. İlçedeki bazı pastane işletmeleri ise poğaça ve simit fiyatlarında hala artış yapmış değil, zam haberini duyan vatandaşlar ise pastanelerin fiyat artışına gitmesinin fırıncılarında zam talebinde bulunmasına neden olacağını düşünüyor. (Mehmet Sadık AKSOY)
Poğaça ve simit fiyatlarına zam yapıldı. Yapılan bu zam ekmek fiyatlarını da arttırabilir!

Sabah kahvaltılarının sevilen yiyeceği olan poğaça ve simitte 2 lira zam geldi. Kurtalan’da faaliyet gösteren bazı pastanelerde simit ve poğaça fiyatları 6 liradan 8 liraya yükseldi.

İlçedeki bazı pastane işletmeleri ise poğaça ve simit fiyatlarında hala artış yapmış değil, zam haberini duyan vatandaşlar ise pastanelerin fiyat artışına gitmesinin fırıncılarında zam talebinde bulunmasına neden olacağını düşünüyor.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.