Kurtalan’da siyer yarışması düzenlendi

Siirt 11.02.2024 - 16:37, Güncelleme: 11.02.2024 - 16:37 2457+ kez okundu.
 

Kurtalan’da siyer yarışması düzenlendi

Kurtalan’da düzenlenen siyer yarışmasında adaylar ter döktü.
Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın 13 yıldır düzenlediği "O'nu Oku O'nu Yaşa" temalı siyer yarışması Kurtalan’da da düzenlendi. Kurtalan’da Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Ortaokulu, Fatih İlkokulu, Gözpınar İlkokulu, Tosunbağı İlkokulu ve Kayabağlar Ahmet Cevat Sevgili ilkokulunda düzenlenen sınavda 600 öğrenci ter döktü. Yarışmanın 1 ve 2'nci kategorisinde 60 soru, 3 ve 4'üncü kategorisinde 75 soru soruldu. Siyer Yarışması'nda dereceye girenlere umre ödülü, bilgisayar ve dron gibi çeşitli hediyeler verilecek. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan’da düzenlenen siyer yarışmasında adaylar ter döktü.

Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın 13 yıldır düzenlediği "O'nu Oku O'nu Yaşa" temalı siyer yarışması Kurtalan’da da düzenlendi.

Kurtalan’da Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Ortaokulu, Fatih İlkokulu, Gözpınar İlkokulu, Tosunbağı İlkokulu ve Kayabağlar Ahmet Cevat Sevgili ilkokulunda düzenlenen sınavda 600 öğrenci ter döktü.

Yarışmanın 1 ve 2'nci kategorisinde 60 soru, 3 ve 4'üncü kategorisinde 75 soru soruldu.

Siyer Yarışması'nda dereceye girenlere umre ödülü, bilgisayar ve dron gibi çeşitli hediyeler verilecek.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.