Kurtalan’da "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" toplantısı gerçekleştirildi

Siirt 09.05.2024 - 19:11, Güncelleme: 09.05.2024 - 19:11 3664 kez okundu.
 

Kurtalan’da "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" toplantısı gerçekleştirildi

Kurtalan Öğretmen Evi Konferans Salonunda "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
Türkiye genelinde eğitimde dönüşümü hedefleyen "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" toplantısına Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat ve Kurtalan’da eğitim hizmeti veren bütün okul müdürleri katıldı. Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Türkiye'nin geleceğine yön verecek olan Maarif Modeli'nin detayları ele alındı. Eğitim sisteminin güncellenmesi ve öğrencilerin çağın gereksinimlerine uygun yetiştirilmesini hedefleyen bu yeni modelin önemi vurgulandı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Öğretmen Evi Konferans Salonunda "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde eğitimde dönüşümü hedefleyen "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" toplantısına Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat ve Kurtalan’da eğitim hizmeti veren bütün okul müdürleri katıldı.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Türkiye'nin geleceğine yön verecek olan Maarif Modeli'nin detayları ele alındı.

Eğitim sisteminin güncellenmesi ve öğrencilerin çağın gereksinimlerine uygun yetiştirilmesini hedefleyen bu yeni modelin önemi vurgulandı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.