Kurtalan’da yapımı tamamlanan 3’üncü etap TOKİ konutları hak sahiplerine neden teslim edilmiyor!

Siirt 23.01.2024 - 17:59, Güncelleme: 23.01.2024 - 18:00 2879+ kez okundu.
 

Kurtalan’da yapımı tamamlanan 3’üncü etap TOKİ konutları hak sahiplerine neden teslim edilmiyor!

Ön ödemesi yapılan, taksiti ödenmeye başlayan TOKİ konutları hak sahiplerine teslim edilmedi
Seyrantepe Mahallesinde yapılan 3’üncü etap TOKİ konutları yapılan ödemelere rağmen halen hak sahiplerine teslim edilmiş değil. Kurtalan’da yapım süreci tamamlanan ve çekilen kura neticesinde dağıtımı yapılan 3’üncü etap TOKi Konutlarının ön ödemeleri yapıldığı halde sahiplerine halen teslim edilmediği öğrenildi. Teslimi yapılmayan konutlarla ilgili yetkilerle yapılan görüşmelerde doğalgaz bağlantı çalışmalarının halen devam ettiği konutların Şubat ayının sonlarına doğru hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı bilgisi edinildi. Çekilen kurada konutlar üzerinde hak sahibi olan vatandaşlar ise uzayan teslim süreci nedeniyle rahatsızlıklarını dile getirirken “Binlerce liralık ön ödememizi yaptık geri kalanı içinde taksitlerimizi ödüyoruz. Kimimiz kirada ve TOKİ dairesi taksitine ek olarak kirasını ödüyor. Teslim edilirse en azından kira ödemeden kurtulan olacak.” diyor. (Abdulaziz ÖZCAN)
Ön ödemesi yapılan, taksiti ödenmeye başlayan TOKİ konutları hak sahiplerine teslim edilmedi

Seyrantepe Mahallesinde yapılan 3’üncü etap TOKİ konutları yapılan ödemelere rağmen halen hak sahiplerine teslim edilmiş değil.

Kurtalan’da yapım süreci tamamlanan ve çekilen kura neticesinde dağıtımı yapılan 3’üncü etap TOKi Konutlarının ön ödemeleri yapıldığı halde sahiplerine halen teslim edilmediği öğrenildi.

Teslimi yapılmayan konutlarla ilgili yetkilerle yapılan görüşmelerde doğalgaz bağlantı çalışmalarının halen devam ettiği konutların Şubat ayının sonlarına doğru hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı bilgisi edinildi.

Çekilen kurada konutlar üzerinde hak sahibi olan vatandaşlar ise uzayan teslim süreci nedeniyle rahatsızlıklarını dile getirirken “Binlerce liralık ön ödememizi yaptık geri kalanı içinde taksitlerimizi ödüyoruz. Kimimiz kirada ve TOKİ dairesi taksitine ek olarak kirasını ödüyor. Teslim edilirse en azından kira ödemeden kurtulan olacak.” diyor.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.