Kurtalan’da yerli koyun peynirine ilgi büyük

Kurtalan 24.01.2024 - 18:59, Güncelleme: 24.01.2024 - 18:59 4678+ kez okundu.
 

Kurtalan’da yerli koyun peynirine ilgi büyük

Kış mevsimi yerli koyun peynirine ilgiyi artırıyor.
Yerli peynir Kurtalanlı vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Siirtli koyun yetiştiriciler tarafından üretilen ve satışı yapılan çeşitli koyun peynirleri Kurtalan’da büyüt talep görüyor. Siirt’ten Kurtalan’a peynir getirip satan Saime Taş, Kurtalanlı müşterilerinin büyük ilgi gösterdiğini aktarırken “Kış mevsiminde olduğumuz için şu anda koyun peynirine büyük ilgi gösteriyor. Kendi yetiştirdiğimiz koyunların sütünden elde ettiğimiz çeşitli peynirlerin yanında doğal tere yağı satışımızı da yapıyoruz. Peynir fiyatlarımız 150 lira ile 125 lira arasında değişiyor.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kış mevsimi yerli koyun peynirine ilgiyi artırıyor.

Yerli peynir Kurtalanlı vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Siirtli koyun yetiştiriciler tarafından üretilen ve satışı yapılan çeşitli koyun peynirleri Kurtalan’da büyüt talep görüyor.

Siirt’ten Kurtalan’a peynir getirip satan Saime Taş, Kurtalanlı müşterilerinin büyük ilgi gösterdiğini aktarırken “Kış mevsiminde olduğumuz için şu anda koyun peynirine büyük ilgi gösteriyor. Kendi yetiştirdiğimiz koyunların sütünden elde ettiğimiz çeşitli peynirlerin yanında doğal tere yağı satışımızı da yapıyoruz. Peynir fiyatlarımız 150 lira ile 125 lira arasında değişiyor.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.