Kurtalanlı çocuklardan duygulandıran davranış

Siirt 05.05.2024 - 19:51, Güncelleme: 05.05.2024 - 19:51 6104 kez okundu.
 

Kurtalanlı çocuklardan duygulandıran davranış

Kurtalanlı çocuklar anneleri tarafından terk edilmek zorunda kalan minik kedi yavrularına sahip çıkarak beslenmelerini ve güvende olmalarını sağladı.
Çocukların aktardığı bilgilere göre Cumhuriyet Mahallesinde anneleri yaralandığı için yavru kediler sahipsiz kaldı. Durumu fark eden ilkokul çağındaki çocuklar küçük yavru kedilere sahip çıkarak beslenmelerini sağladı. Çocuklardan Melih Seven; “Yavru kedilerin annelerinin ayakları yaralıydı. Onu birkaç gün önce Cumhuriyet mahallesinde bir pizzacının dükkanı önünde görmüştük zar zor ayakta kalıyordu. Bu gün baktık ki yavrularını terk etmiş. Etrafa iyice baktık yoktu. Yavrularına acıdık ve yanımıza aldık, bizi gören bir abla süt almamız için bize para verdi marketten süt satın alarak beslenmelerini sağladık.” dedi. Anne kedinin akıbeti bilinmezken çocuklar küçük kedilere sahip çıkacaklarını ve büyümelerine yardımcı olacaklarını dile getirirken annelerini buldukları taktirde yavrularını ona geri vereceklerini söyledi.   (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalanlı çocuklar anneleri tarafından terk edilmek zorunda kalan minik kedi yavrularına sahip çıkarak beslenmelerini ve güvende olmalarını sağladı.

Çocukların aktardığı bilgilere göre Cumhuriyet Mahallesinde anneleri yaralandığı için yavru kediler sahipsiz kaldı.

Durumu fark eden ilkokul çağındaki çocuklar küçük yavru kedilere sahip çıkarak beslenmelerini sağladı.

Çocuklardan Melih Seven; “Yavru kedilerin annelerinin ayakları yaralıydı. Onu birkaç gün önce Cumhuriyet mahallesinde bir pizzacının dükkanı önünde görmüştük zar zor ayakta kalıyordu. Bu gün baktık ki yavrularını terk etmiş. Etrafa iyice baktık yoktu. Yavrularına acıdık ve yanımıza aldık, bizi gören bir abla süt almamız için bize para verdi marketten süt satın alarak beslenmelerini sağladık.” dedi.

Anne kedinin akıbeti bilinmezken çocuklar küçük kedilere sahip çıkacaklarını ve büyümelerine yardımcı olacaklarını dile getirirken annelerini buldukları taktirde yavrularını ona geri vereceklerini söyledi.

 

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.