Kurtalanlı esnaftan öğrencilere indirim

Siirt 06.10.2023 - 23:18, Güncelleme: 06.10.2023 - 23:23 27711+ kez okundu.
 

Kurtalanlı esnaftan öğrencilere indirim

Kurtalan’da tavuk döner satışı yapan esnaf öğrencilere indirim kampanyası başlattı.
Kurtalan’da İmza Dönercilik adı altına tavuk döner satışı yapan Serhat Esmer isimli esnaf öğrencilere indirim kampanyası başlattı. Öğrencilere tavuk dürümü 5 lira indirimli satmaya başladığını belirten Esmer, “Ekonomik kriz nedeniyle zor günlerden geçiriyoruz. Özellikle öğrenci okutan veliler bu krizden daha fazla etkilenmiş durumdalar. Biz de öğrencilere yönelik bir indirim kampanyası yapma kararı aldık. 30 lira olan tavuk dürümü öğrencilere 25 liraya satmaya başladık. Bu indirimimiz öğrencilere bir katkı olacaksa ne mutlu bize.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan’da tavuk döner satışı yapan esnaf öğrencilere indirim kampanyası başlattı.

Kurtalan’da İmza Dönercilik adı altına tavuk döner satışı yapan Serhat Esmer isimli esnaf öğrencilere indirim kampanyası başlattı.

Öğrencilere tavuk dürümü 5 lira indirimli satmaya başladığını belirten Esmer,

“Ekonomik kriz nedeniyle zor günlerden geçiriyoruz. Özellikle öğrenci okutan veliler bu krizden daha fazla etkilenmiş durumdalar. Biz de öğrencilere yönelik bir indirim kampanyası yapma kararı aldık. 30 lira olan tavuk dürümü öğrencilere 25 liraya satmaya başladık. Bu indirimimiz öğrencilere bir katkı olacaksa ne mutlu bize.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.