Kurtalanspor bileniyor!

Siirt 29.04.2024 - 21:26, Güncelleme: 29.04.2024 - 21:26 1714 kez okundu.
 

Kurtalanspor bileniyor!

Kurtalanspor BAL Ligi hedefi doğrultusunda baraj maçına aralıksız hazırlanıyor.
Sezon boyunca gerçekleştirilen 22 maçta 22 galibiyet elde ederek Siirt Amatör Ligin Şampiyonu olan Kurtalanspor Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi hedefine ulaşmak için idmanlarını aralıksız sürdürüyor. Henüz maç tarihi netleşmeyen Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor karşılaşmasına hazırlanan Kurtalanspor oyuncuları sezon başından beri Siirt Amatör Liginde göstermiş oldukları üstün başarıyı BAL Ligine geçmek için gerçekleştirilecek olan baraj maçında da göstermeyi hedefliyor. Kurtalanspor takım kaptanı Nevzat Çılgın, Kayabağlarspor maçını sabırla beklediklerini dile getirirken takımın antrenmanlara aralıksız devam ettiğini ve baraj maçını geçerek bir üst lig olan BAL Ligine hazırlandığını kaydetti. Çılgın, 22 maçta 22 galibiyet elde eden Kurtalanspor takım oyuncularının antrenör eşliğinde idmanlarını düzenli olarak gerçekleştirdiğini dile getirirken “Sezon başından beri güzel ilçemiz Kurtalan’ın adına yakışır ve heşmşehrilerimizi gururlandıracak şekilde üstün performans gösteren Kurtalanspor bir üst lig ola BAL Ligi hedefi doğrultusunda emin adımlarla yürüyerek baraj maçı sabırla bekliyor. Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor ile onanacak olan baraj maçının tarihi net olarak kesinleşmiş olmasa da biz yarın olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyor ve oyuncularımızı yetiştiriyoruz.” dedi. Kurtalanspor’un hak ettiği konuma ulaşması için bütün maçları namağlup bir şekilde tamamladığını ve bir üst lig olan BAL ligine geçmeye hazır olduğunu dile getiren Çılgın, “Kulüp olarak takımımıza çok iş düşüyor. Bunun farkındayız ve sezon boyunca da bu anlayış içerisindeydik şimdi hareket ettiğimiz zaten göstermiş olduğumuz başarılarla da ortada. Şimdi son bir maçımız var, Allah’ın izniyle bunu da başarılı bir şekilde tamamlarsak BAL liginde Kurtalan’ı ve Siirt’i gururla temsil edeceğiz. Bu bağlamda her zaman söylediğimiz gibi taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmekten son derece güç alıyoruz. Bizlere inansınlar ve güvensinler.” açıklamasını yaparak sözlerini tamamladı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalanspor BAL Ligi hedefi doğrultusunda baraj maçına aralıksız hazırlanıyor.

Sezon boyunca gerçekleştirilen 22 maçta 22 galibiyet elde ederek Siirt Amatör Ligin Şampiyonu olan Kurtalanspor Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi hedefine ulaşmak için idmanlarını aralıksız sürdürüyor.

Henüz maç tarihi netleşmeyen Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor karşılaşmasına hazırlanan Kurtalanspor oyuncuları sezon başından beri Siirt Amatör Liginde göstermiş oldukları üstün başarıyı BAL Ligine geçmek için gerçekleştirilecek olan baraj maçında da göstermeyi hedefliyor.

Kurtalanspor takım kaptanı Nevzat Çılgın, Kayabağlarspor maçını sabırla beklediklerini dile getirirken takımın antrenmanlara aralıksız devam ettiğini ve baraj maçını geçerek bir üst lig olan BAL Ligine hazırlandığını kaydetti.

Çılgın, 22 maçta 22 galibiyet elde eden Kurtalanspor takım oyuncularının antrenör eşliğinde idmanlarını düzenli olarak gerçekleştirdiğini dile getirirken “Sezon başından beri güzel ilçemiz Kurtalan’ın adına yakışır ve heşmşehrilerimizi gururlandıracak şekilde üstün performans gösteren Kurtalanspor bir üst lig ola BAL Ligi hedefi doğrultusunda emin adımlarla yürüyerek baraj maçı sabırla bekliyor. Kayabağlar Belediyesi Gençlikspor ile onanacak olan baraj maçının tarihi net olarak kesinleşmiş olmasa da biz yarın olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyor ve oyuncularımızı yetiştiriyoruz.” dedi.

Kurtalanspor’un hak ettiği konuma ulaşması için bütün maçları namağlup bir şekilde tamamladığını ve bir üst lig olan BAL ligine geçmeye hazır olduğunu dile getiren Çılgın, “Kulüp olarak takımımıza çok iş düşüyor. Bunun farkındayız ve sezon boyunca da bu anlayış içerisindeydik şimdi hareket ettiğimiz zaten göstermiş olduğumuz başarılarla da ortada. Şimdi son bir maçımız var, Allah’ın izniyle bunu da başarılı bir şekilde tamamlarsak BAL liginde Kurtalan’ı ve Siirt’i gururla temsil edeceğiz. Bu bağlamda her zaman söylediğimiz gibi taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmekten son derece güç alıyoruz. Bizlere inansınlar ve güvensinler.” açıklamasını yaparak sözlerini tamamladı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.