METEOROLOJİDEN SİİRT’E SAĞANAK YAĞIŞ VE SEL UYARISI

Siirt 21.12.2023 - 13:30, Güncelleme: 21.12.2023 - 13:30 1522+ kez okundu.
 

METEOROLOJİDEN SİİRT’E SAĞANAK YAĞIŞ VE SEL UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Siirt’e sağanak yağış ve sel uyarısında bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Siirt’e sağanak yağış, sel ve su baskını uyarısında bulundu. Meteoroloji yapılan uyarıda, 22 Aralık’ta başlayacak yağışların 23 Aralık tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Yağışların, kuvvetli yağmur ve karla karisik yağmur (21-50 kg/m2), 1200 m üzeri rakımlı kesimli yerlerde yer yer yoğun kar (20 cm üzeri) seklinde olması beklendiğinden sel su baskını, ulaşımda aksamalar, çiğ tehlikesi, yüksek kesimlerde tipi ile buzlanma ve don olay gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği kaydedildi. (Haber Merkezi)
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Siirt’e sağanak yağış ve sel uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Siirt’e sağanak yağış, sel ve su baskını uyarısında bulundu.

Meteoroloji yapılan uyarıda, 22 Aralık’ta başlayacak yağışların 23 Aralık tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

Yağışların, kuvvetli yağmur ve karla karisik yağmur (21-50 kg/m2), 1200 m üzeri rakımlı kesimli yerlerde yer yer yoğun kar (20 cm üzeri) seklinde olması beklendiğinden sel su baskını, ulaşımda aksamalar, çiğ tehlikesi, yüksek kesimlerde tipi ile buzlanma ve don olay gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği kaydedildi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.