MHP’den dedikodulara sert tepki!

Siirt 01.03.2024 - 12:06, Güncelleme: 01.03.2024 - 12:06 3799+ kez okundu.
 

MHP’den dedikodulara sert tepki!

“MHP’nin Kayabağlar’da başka bir adayı destekleyeceği” yönünde çıkan dedikodular, MHP Kurtalan İlçe Başkanı Burhan Polat tarafından net ifadelerle yalanlandı.
MHP Kurtalan İlçe Başkanı Burhan Polat; “MHP’nin Kayabağlar’da başka bir adayı destekleyeceği” yönündeki dedikoduları yalanlayarak “Söylenenler kesinlikle asılsız, yalan ve iftiradan öteye gitmiyor.” dedi.  MHP Kurtalan ve Kayabağlar Belediye Başkan Adaylarını yanı da yanına alan Polat; “Gördüğünüz üzere hem İlçe, hem de Belde Başkanlarımız yanımda. Ve adaylık konumlarını ilk gün ki gibi korumaktalar. MHP’nin Kayabağlar’da başka bir dayı destekleyeceği yönündeki dedikoduları kabul etmek mümkün değil. Bunu herkim dillendiriyorsa yalan söylüyor iftira atıyor. Parti olarak aday çıkarttığımız bir yerde başka bir adayı desteklememiz nasıl mümkün olabilir. Siyasi ahlak sınırları dışına çıkan bu iftiravari dedikodular asılsızdır yalandır, akla ve mantığa aykırıdır.” sözlerini kullandı.  MHP ilçe teşkilatı olarak Kayabağlar’da her zaman kendi adaylarının yanında olacaklarını ve mutlak suret ile ona destek vereceklerini sözlerine ekleyen İlçe Başkanı Polat; “Kurtalan’da Kamuran Sosuncu, Kayabağlar’da Hayrettin Polat Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adaylarıdır. Her iki adayımızın başarıya ulaşması için seçim çalışmalarımız aralıksız sürmekte ve inanıyorum ki bu başarıyı elde edeceğiz. Halkımızın hakkımızda söylenen dedikodulara kesinlikle inanmaması, başarımızı törpülemeye çalışanlara pirim vermemesi gerekiyor.” açıklamasıyla tepkisini dile getirdi. (Mehmet Sadık AKSOY)
“MHP’nin Kayabağlar’da başka bir adayı destekleyeceği” yönünde çıkan dedikodular, MHP Kurtalan İlçe Başkanı Burhan Polat tarafından net ifadelerle yalanlandı.

MHP Kurtalan İlçe Başkanı Burhan Polat; “MHP’nin Kayabağlar’da başka bir adayı destekleyeceği” yönündeki dedikoduları yalanlayarak “Söylenenler kesinlikle asılsız, yalan ve iftiradan öteye gitmiyor.” dedi. 

MHP Kurtalan ve Kayabağlar Belediye Başkan Adaylarını yanı da yanına alan Polat; “Gördüğünüz üzere hem İlçe, hem de Belde Başkanlarımız yanımda. Ve adaylık konumlarını ilk gün ki gibi korumaktalar. MHP’nin Kayabağlar’da başka bir dayı destekleyeceği yönündeki dedikoduları kabul etmek mümkün değil. Bunu herkim dillendiriyorsa yalan söylüyor iftira atıyor. Parti olarak aday çıkarttığımız bir yerde başka bir adayı desteklememiz nasıl mümkün olabilir. Siyasi ahlak sınırları dışına çıkan bu iftiravari dedikodular asılsızdır yalandır, akla ve mantığa aykırıdır.” sözlerini kullandı. 

MHP ilçe teşkilatı olarak Kayabağlar’da her zaman kendi adaylarının yanında olacaklarını ve mutlak suret ile ona destek vereceklerini sözlerine ekleyen İlçe Başkanı Polat; “Kurtalan’da Kamuran Sosuncu, Kayabağlar’da Hayrettin Polat Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adaylarıdır. Her iki adayımızın başarıya ulaşması için seçim çalışmalarımız aralıksız sürmekte ve inanıyorum ki bu başarıyı elde edeceğiz. Halkımızın hakkımızda söylenen dedikodulara kesinlikle inanmaması, başarımızı törpülemeye çalışanlara pirim vermemesi gerekiyor.” açıklamasıyla tepkisini dile getirdi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.