Kurtalan’ın en büyük mahallelerinden olan Sümer Mahallesinde yapılan altyapı çalışmaları sonrası mahalle içinde bulunan birçok sokağın yolunda çukurlar ve tümsekler oluştu.
Sümer Mahallesinde yaşayan vatandaşlar alt yapı çalışmaları sonrası mahallede bulunan sokaklarda tamir çalışmasının yapılmadığını belirterek yollarda çukurlaşmaların oluştuğunu söylediler.
Mahalle sakinleri çukurlaşan yollardan araçla geçmenin mümkün olmadığını ifade ederken “Arabalarımızla mahallede bulunan sokaklardan geçerken büyük zorluk yaşıyoruz. Yapılan alt yapı çalışmaları sonrası mahallenin birçok sokağında gördüğünüz gibi çukurlar ve tümsekler oluşmuş durumda. Özelikle tabanı alçak olan küçük otomobiller bu çukurlardan geçerken tabanlarını bu çukura çarparak zarar görüyorlar. Yetkililerden biran önce bu çukur ve tümseklerin giderilmesini istiyoruz.” dediler.