Bingöl ve Aktin’den Kurban Bayramı Mesajı

Kurtalan Belediye Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladıkları kutlama mesajında, bayramların toplumsal birlik ve beraberliğin güçlendiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı özel günler olduğunu vurguladı.

Bingöl ve Aktin’den Kurban Bayramı Mesajı

Eş Başkanlar mesajlarında, “Bayramlar yalnızca bir tatil değil; kırgınlıkların unutulduğu, gönüllerin buluştuğu ve kardeşliğin pekiştiği zamanlardır. Bu mübarek günler, yoksulları, yaşlıları, yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini hatırlamak için bizlere sunulan önemli bir fırsattır.” ifadelerine yer verdi.

Kurban Bayramı’nın paylaşma, sevgi ve merhametin yoğun şekilde yaşandığı bir dönem olduğuna dikkat çeken Bingöl ve Aktin, “Toplumsal dayanışmanın en çok hissedildiği bu günlerde, komşularımızı, büyüklerimizi, küçüklerimizi unutmayalım. Kırgınlıkları geride bırakıp ortak sofralarda buluşalım.” çağrısında bulundu.

Kurtalan Belediyesi olarak ilçe halkına gece gündüz demeden hizmet etmeye devam ettiklerini belirten eş başkanlar, bayram süresince de belediye ekiplerinin sahada olacağını ifade etti. “Vatandaşlarımızın huzur içinde bir bayram geçirmesi için tüm tedbirlerimizi aldık. İlçemizin her noktasında ekiplerimiz görevlerinin başında olacak.” denildi.

Mesajlarının sonunda özelde Kurtalan halkının genelde ise tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan Bingöl ve Aktin, şu temennilerde bulundu:

“Bu mübarek bayramın başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz. Kurtalanlı hemşerilerimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Bayramınız mübarek olsun.”

(Eren ÇİFTLİK)