Kurtalanspor Kulübü Takım Kaptanı Nevzat Çılgın 16 Mart Cumartesi günü Kurtalan İlçe Stadında oynanacak olan rakip Şirvanspor maçına tüm Kurtalan halkını davet etti.
Çılgın, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer vererek “15 maçta 15 galibiyet elde eden Kurtalanspor’umuz tarih yazmaya devam ediyor. Bu gurur bütün Kurtalan halkının, bu kapsamda Cumartesi günü saat 12.30’da rakip Şirvanspor ile oynayacağımız maç karşılaşmasına bütün Kurtalan halkı davetlidir.” dedi.
Futbolcuların oldukça özverili çalıştığını aktaran takım kaptanı Çılgın, “Taraftarımızı da sahada bizleri izlerken görmek futbolcularımızın daha kararlı olmasını ve performanslarını yükselttiğini biliyoruz. Bu nedenle taraftarın sağlayacağı morale her zaman ihtiyaç duyduğumuzu söylerken taraftarımızı yanımızda görmekten ayrıca mutluluk duyuyoruz.” açıklamasında bulundu.