Kurtalan Belediye Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesi öğrencilere yönelik bir açıklama yaptı.
Bingöl ve Aktin, Pazar günü gerçekleştirilecek ortaöğretim ve önlisans sınavlarına katılacak öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti sağlanacağını duyurdu.
Bu hizmetin, öğrencilerin sınav günü yaşayabilecekleri ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla sunulduğunu belirten Bingöl ve Aktin, "Öğrencilerimizin sınav günü yalnızca sınava odaklanabilmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldık. Eğitimde fırsat eşitliğini desteklemek adına her öğrenci bu imkandan faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.
Eş başkanlar, ücretsiz ulaşım hizmetinden yararlanmak isteyen öğrencilerin sınav günü Kurtalan ilçe otogarına gitmeleri gerektiğini de vurguladı.
Otogardan kalkacak olan araçlar, öğrencileri Siirt merkezine ücretsiz olarak taşıyacak.
Bingöl ve Aktin, öğrencilere sınavda başarılar diledi.