Karayolları ekipleri Kurtalan’da yama çalışması yaptı

Karayolları ekipleri Kurtalan ilçe merkezinde yol bakım ve onarım çalışması yürüttü.

Karayolları ekipleri Kurtalan’da yama çalışması yaptı

Kara yolları ekipleri Kurtalan şehir merkezini boydan boya geçen Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ve Çevre yolu güzergahında oluşan çukurlaşma ve çöküntüleri onarmak amacıyla sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirdi.

Ekipler, oluşan çukurların sürücüleri ve yayaları tehlike altına aldığını belirtirken bu çukurların ve çöküntülerin onarılmasının hayati önem taşıdığına vurgu yaptı.

Asfaltın zamanla dış etkenlerden etkilendiğini ve tahrip olduğunu ifade ederken Karayolları tarafından şehir içi ve şehir dışı yollarda periyodik bakımların yapıldığını vurguladı.

Ekipler gerçekleştirilen periyodik uygulamalar kapsamında Kurtalan çevre yolu ve şehir merkezinden geçen Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı güzergahında bakım uygulamalarının tamamlandığını vurguladı.

(Mehmet Sadık AKSOY)