Kurtalan-Batman karayolunda hafriyat yüklü kamyon devrildi

Siirt'in Kurtalan ilçesinde hafriyat yüklü kamyonun devrilmesi nedeniyle Kurtalan-Batman karayolunda ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü sağlandı. Kazada yaralanan olmazken, yola saçılan hafriyatın kaldırılması için ekipler çalışma başlattı.

Kurtalan-Batman karayolunda hafriyat yüklü kamyon devrildi

ürücüsünün kimliği ve plakası henüz öğrenilemeyen hafriyat yüklü kamyon, Toytepe köyü mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan olmazken, devrilen kamyondaki hafriyatın yola saçılması nedeniyle çift şeritli yol bir süre tek şeritten kontrollü olarak trafiğe açık tutuldu.

Ekipler, yola savrulan hafriyatın kaldırılması ve devrilen kamyonun bulunduğu yerden kaldırılması için çalışma başlattı.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolun yeniden çift şeritli olarak ulaşıma açılacağı öğrenildi.