Kurtalan Belediye Başkanlığı tarafından ilçede ihtiyaç sahibi 1200 çocuğa Kurban Bayramı öncesi ayakkabı sürprizi yapıldı.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Sosyal Belediyecilik” anlayışı çerçevesinde ilçede yaşayan ailelere destekte bulunduklarını söyledi.
Kurban Bayramı öncesi hem çocukları sevindirmek hem de ailelerine destek olmak amacıyla yardımda bulunduklarını aktaran Aydın,
“Sosyal Belediyecik anlayışı doğrultusunda özellikle dar gelirli aileler başta olmak üzere imkanlar çerçevesinde her zaman vatandaşlarımıza yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Bu doğrultuda ilçemizdeki 1200 çocuğa Kurban Bayramı öncesi ayakkabı desteği sağlayarak, onları sevindirmek istedik. Görevli ekiplerimiz mahalle mahalle, ev ev gezerek ayakkabıları çocuklara ulaştırdı. çocukların yüzlerindeki sevinç ve mutluluk bizleri de ziyadesi ile mutlu etti. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.