Kurtalan’da Tökezleyen Hakkari Zapspor Çöküşünü Sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Hakkari Zapspor, son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışında geriye düşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Kurtalan deplasmanında 3-1 mağlup olarak büyük yara alan Zapspor, bu hafta da Bitlis’te puan kaybı yaşadı.

Kurtalan’da Tökezleyen Hakkari Zapspor Çöküşünü Sürdürüyor

Hakkari temsilcisi, ligin 23. haftasında Bitlis Özgüzeldere Spor ile 0-0 berabere kaldı.

Bitlis’te Merzan Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz gerçekleşti. Taraftarların stadyum çevresindeki yüksek noktalardan maçı izlemeye çalıştığı gözlendi.

Mücadelede her iki takım da gol bulamayınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Hakkari Zapspor bu sonuçla 51 puanda kalırken, lider 12 Bingölspor’un 4 puan gerisinde yer aldı.

Karşılaşmayı Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Emin Yıldırım, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan ile Hakkari Zapspor Kulübü Başkanı Ayhan Tunç da tribünden takip etti.

Kurtalan Maçı Sonrası Kavga Çıkmıştı, TFF Soruşturma Başlattı

Öte yandan geçtiğimiz hafta Kurtalan Belediyespor ile oynanan karşılaşmanın ardından çıkan kavga gündem yaratmıştı. Saha içinde ve sonrasında yaşanan gerginlik nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hem Kurtalan Belediyespor hem de Hakkari Zapspor hakkında disiplin soruşturması başlattı. TFF'nin, olaylara karışan futbolcu ve yöneticiler hakkında inceleme başlattığı öğrenildi.

(Haber Merkezi)