
Mahalle sakinlerinden Haluk Yiğit, yağışın ardından yolların yürünemez hale geldiğini belirterek yetkililere çağrıda bulundu. Yiğit, çocukların okula giderken güçlük yaşadığını ifade ederek şunları söyledi:

“Her yağmurda aynı sorunla karşı karşıya kalıyoruz. Su birikince çamur yollara kadar taşınıyor. Çocuklarımız okula giderken ayakkabılarını çamurdan kurtaramıyor, yolda yürümekte zorlanıyorlar. Mahalle olarak gerçekten mağduruz. Belediyeden ricamız, bu yolların bir an önce temizlenmesi ve gerekli düzenlemenin yapılmasıdır.”
Yağış sonrası çamurun yoğun şekilde biriktiği sokaklarda araç sürücüleri de ilerlemekte zorlanırken, vatandaşlar özellikle okul güzergahlarında acil temizlik çalışması yapılmasını talep ediyor.