Kurtalan Gücü Spor, Siirt Amatör Ligi’ne hazır

Siirt Amatör Ligi’nde Kurtalan’ı temsil edecek Kurtalan Gücü Spor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kurtalan Gücü Spor, Siirt Amatör Ligi’ne hazır

15 Kasım’da başlayacak lig öncesinde, yarın Siirt’te Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF) çekilecek kura ile takımların rakipleri belli olacak. Bu sezon lige toplam 12 takım katılacak.

Kurtalan Gücü Spor Kulübü Başkanı Asım Kaftar, lig öncesinde iddialı bir kadro oluşturduklarını belirterek, “Takımımız 15 Kasım’da başlayacak lig öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Hedefimiz Kurtalan’ı en iyi şekilde temsil etmek ve sezon sonunda şampiyon olarak BAL Ligi’ne yükselmek.” dedi.

Kaftar, futbolseverlerden takıma destek çağrısında bulunarak, “Bu sezon Kurtalan halkının desteğiyle büyük başarılara imza atmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.