Kurtalan’da Cumhuriyetin 100’üncü Yıl Dönümü kutlamaları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına başlandı. 100’üncü Kuruluş Yıl Dönümüne girecek olan Cumhuriyet için Kurtalan Kaymakamlığı bahçesinde Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Kurtalan’da Cumhuriyetin 100’üncü Yıl Dönümü kutlamaları

Saat 13.00’da gerçekleştirilen törene Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Samet Serin, Kurtalan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir, Kurtalan İlçe Jandarma Komutanı Ali İnce Kurum Amirleri ve Müdürler katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunuşuyla başlayan törende Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Samet Serin, tarafından Atatürk Büstü önüne çelenk bırakıldı.

Çelenk Sunma Töreni kapsamında konuşma yapan Serin, Cumhuriyetin 100’üncü Kuruluş Yıl Dönümü Kutlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

(Mehmet Sadık AKSOY)