Kurtalanspor, ligin son maçına hazır!

Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, Bal Ligi’nin son maçında Şırnak İdman Yurdu deplasmanına çıkacak.

Kurtalanspor, ligin son maçına hazır!

Bölgesel Amatör Ligi’nde istediği bir sezon geçiremeyen Kurtalanspor, ligin son maçında Şırnak İdman Yurdu’na konuk oluyor.

Şırnak Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkacak olan temsilcimiz ligin son maçında evine galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle kötü bir sezon geçiren Kurtalanspor gelecek sezonda ise şampiyon olmak istiyor.

Kurtalanspor Kulübü başkanı Fırat Angün gazetemize yaptığı açıklamada, Kurtalanspor’un ilçe yöneticileri tarafından kaderine terk edildiğini söyledi.

Takımın Kurtalan’ın tanıtımı açısından önemine vurgu yaparak,
“İlçemizin gözbebeği konumunda olan Kurtalanspor sahipsiz bırakıldı. Takımımız bu yıl istediği performansı sergileyemedi. Önümüzdeki sezonda iyi bir kadro kurarak şampiyon olmayı hedefliyoruz. İlçemizin gençlerinin sporla ilgilenerek sağlayarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için takımımızı güçlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

(Mehmet Sadık AKSOY)