Rektör Şındak’tan Tıp Fakültesi Dekanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Tıp Fakültesi Dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Mahmut Taş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete üniversitenin üst yönetimi de eşlik etti.

Rektör Şındak’tan Tıp Fakültesi Dekanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Gerçekleştirilen ziyarette, Tıp Fakültesi bünyesinde yürütülen akademik çalışmalar, eğitim-öğretim süreçleri ve fakülteye yönelik devam eden projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Ayrıca üniversitenin sağlık alanındaki hedeflerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak, yeni görevinden dolayı Prof. Dr. Mahmut Taş’ı tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Prof. Dr. Mahmut Taş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek destek ve iyi dilekleri için Rektör Şındak ve üniversite üst yönetimine teşekkür etti.