Siirt Eğitim Araştırma Hastanesi’nde nefroloji uzmanı eksikliği giderildi

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 27 Mart 2023 tarihinden bu yana yaşanan nefroloji uzmanı eksikliği sona erdi. Siirt İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Uzm. Dr. Kerem Derya’nın göreve başlamasıyla birlikte böbrek hastalıkları ve nefroloji alanındaki hizmetler yeniden verilmeye başlandı.

Siirt Eğitim Araştırma Hastanesi’nde nefroloji uzmanı eksikliği giderildi

İl Sağlık Müdürlüğü, Dr. Derya’nın göreve başlamasıyla birlikte hastalara daha hızlı ve etkili sağlık hizmeti sunulacağını belirtti.

Açıklamada, “Uzm. Dr. Kerem Derya’nın hastanemizde göreve başlamasıyla birlikte, böbrek hastalıkları ve nefroloji alanındaki tüm sağlık hizmetleri Siirt halkımıza daha hızlı ve etkili bir şekilde sunulacaktır.” ifadelerine yer verildi. 

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü, kentteki sağlık hizmetlerinin daha etkin ve erişilebilir hale gelmesi için çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

 

(Siirt Sağlık Müdürlüğü Basın)