Daha önce halkın kullanımına açık olan 2 asansöre ek olarak 3 yeni asansör daha hizmete alınarak, hastanede toplam 5 asansör vatandaşların kullanımına açıldı. Yapılan düzenleme ile poliklinik, servis ve acil servis alanlarında yaşanan yoğunluğun azaltılması, hastane içi ulaşımın daha hızlı, güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.
Hizmete alınan yeni asansörlerin, engelli bireyler, yaşlılar, hamileler ve hareket kısıtlılığı bulunan vatandaşlar başta olmak üzere tüm kesimlerin ihtiyaçları gözetilerek planlandığı ve gerekli teknik kontrollerden geçirilerek kullanıma sunulduğu belirtildi. Böylece bekleme sürelerinin azaltılması ve hasta memnuniyetinin artırılması amaçlanıyor.
İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, sağlık tesislerinde fiziki şartların iyileştirilmesi ve hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade ederek, yapılan düzenlemenin il ve vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi.