Siirt'te tarım sektörünün temsilcileriyle iletişimin güçlendirilmesi ve üreticilerin yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirilmesi amacıyla "Cuma Buluşmaları" gerçekleştiriliyor.
Tarım ve Orman Bakanlığının talimatları doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı sürdürülen program kapsamında Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, her cuma çiftçilerle bir araya geliyor.

Gerçekleştirilen buluşmalarda üreticilere Tarım ve Orman Bakanlığı ile İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ve tarımsal faaliyetler hakkında bilgi veriliyor.
Çiftçilerin talep ve görüşlerinin de dinlendiği buluşmalarla, üreticiler ile kamu kurumları arasındaki iletişimin güçlendirilmesi hedefleniyor.
Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan paylaşımda, "Cuma Buluşmaları" kapsamında çiftçilerle bir araya gelinmeye devam edileceği belirtildi.