Siirt TSO’da “İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri” Eğitimi Düzenlenecek

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile Ticaret Bakanlığı iş birliğinde, ihracatçı firmalar ve ihracata ilgi duyan girişimcilere yönelik kapsamlı bir eğitim programı düzenlenecek. “Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri Eğitim Programı” 18 Eylül 2025 Perşembe günü saat 10.00 – 15.00 arasında, Siirt TSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Siirt TSO’da “İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri” Eğitimi Düzenlenecek

Eğitim programında Ticaret Bakanlığı uzmanları, mal ve hizmet ihracatına yönelik sağlanan devlet destekleri, uluslararası rekabetçiliğin geliştirilmesi, fuar, markalaşma ve tasarım destekleri, e-ihracat ve Kolay İhracat Platformu, Yeşil Mutabakata Uyum Projesi “Responsible” Programı ile Ticaret Bakanlığı Destek Yönetim Sistemi (DYS) hakkında katılımcılara kapsamlı bilgiler aktaracak.

Siirt TSO’dan yapılan açıklamada, üyelerin devlet destekleri hakkında doğrudan Bakanlık uzmanlarından bilgi edinebileceği vurgulanarak, tüm girişimci ve ihracatçılar programa davet edildi.