Siirt TSO’dan Baykan’daki Tekstil Fabrikasına Geçmiş Olsun Ziyareti

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (Siirt TSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Baykan’da faaliyet gösteren oda üyesi Eymen Tekstil’i ziyaret ederek, yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken tesiste incelemelerde bulundu ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Siirt TSO’dan Baykan’daki Tekstil Fabrikasına Geçmiş Olsun Ziyareti

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Çalapkulu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman üreticinin ve sanayicinin yanında olduklarını vurguladı. Çalapkulu, meydana gelen hasarın giderilmesi ve fabrikanın yeniden faaliyete geçmesi sürecinde gerekli desteğin sağlanması amacıyla ilgili kurumlarla iş birliği içinde olunacağını ifade etti.

Ziyaretin, yaşanan olumsuzluğun en kısa sürede giderilmesi ve üretimin yeniden başlaması adına önemli olduğu belirtildi.