Siirtli yüzücülerden Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları, Giresun’da düzenlenen YURTLİG Yüzme Takım ve Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri derecelerle önemli bir başarıya imza attı.

Siirtli yüzücülerden Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı

Şampiyonada mücadele eden erkek takımı Türkiye ikincisi olurken, kadın takımı ise Türkiye dördüncülüğünü elde etti. Ferdi kategoride yarışan Muhammed Enes Elvermez, gösterdiği performansla dikkati çekti.

Elvermez, 100 metre serbest, 100 metre sırtüstü, 100 metre kurbağalama ve 50 metre sırtüstü branşlarında Türkiye şampiyonu oldu. Başarılı sporcu ayrıca 100 metre kelebek, 50 metre serbest, 50 metre kurbağalama ve 50 metre kelebek kategorilerinde ise Türkiye ikinciliği elde etti.

Toplam 8 yarışta mücadele eden Elvermez, tüm yarışlarda dereceye girerek önemli bir başarıya ulaştı.