Nizip Belediyesi'nden yerli ödeme aracı "TROY"a geçme kararı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 15.11.2023 - 13:00, Güncelleme: 15.11.2023 - 09:59 1434+ kez okundu.
 

Nizip Belediyesi'nden yerli ödeme aracı "TROY"a geçme kararı

GAZİANTEP (AA) - Nizip Belediyesi, Bankalararası Kart Merkezi AŞ (BKM) tarafından kurulan ve işletilen Türkiye'nin Ödeme Yöntemi'ne (TROY) geçme kararı aldı.Belediye Başkanı Mehmet Sarı yaptığı açıklamada, personellerinin maaş kartlarını milli ödeme aracı olan TROY'a taşıyacaklarını belirtti. İsrail'in zulmüne ve işgaline karşı çıktıklarını aktaran Sarı, "Nizip Belediyesi olarak Filistin'deki zulme, katliama destek veren firmalara gerçekleştirdiğimiz boykot sonrasında şimdi de tüm personel maaşları ile kurum ödemelerimizi yerli ve milli ödeme sistemimiz TROY Kart'a taşıyoruz." dedi.

GAZİANTEP (AA) - Nizip Belediyesi, Bankalararası Kart Merkezi AŞ (BKM) tarafından kurulan ve işletilen Türkiye'nin Ödeme Yöntemi'ne (TROY) geçme kararı aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı yaptığı açıklamada, personellerinin maaş kartlarını milli ödeme aracı olan TROY'a taşıyacaklarını belirtti.

İsrail'in zulmüne ve işgaline karşı çıktıklarını aktaran Sarı, "Nizip Belediyesi olarak Filistin'deki zulme, katliama destek veren firmalara gerçekleştirdiğimiz boykot sonrasında şimdi de tüm personel maaşları ile kurum ödemelerimizi yerli ve milli ödeme sistemimiz TROY Kart'a taşıyoruz." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.