Okulların açılmasına kısa bir süre kala kırtasiyelerde yoğunluk oluştu

Kurtalan 07.09.2023 - 20:34, Güncelleme: 07.09.2023 - 20:34 2706+ kez okundu.
 

Okulların açılmasına kısa bir süre kala kırtasiyelerde yoğunluk oluştu

Okulların açılmasına az bir süre kalmışken kırtasiye malzemelerine olan talep arttı. Kırtasiyeciler asıl satışların okullun ilk haftası yaşanacağını belirtiyor.
Okulların açılmasına az bir süre kala okul hazırlıkları kapsamında kırtasiyecilerde hareketlilik yaşanıyor. Kurtalan’da faaliyet gösteren Seçkin Kırtasiye sahibi Seçkin Vergili, kırtasiye ürünlerine talebin arttığını belirterek asıl satışların okullun ilk haftasında yapılacağını aktardı. Vergili, okulun ilk haftasında öğretmenlerin öğrenciler için okul malzeme listesi hazırladığını belirtirken “Okulun ilk haftası kırtasiye malzemesi satan işletmeler için en fazla satış yaptıkları hafta oluyor. Çünkü bu hafta içinde öğrenciler okulla gittiklerinde öğretmenleri kendilerine malzeme listesi çıkartıp almaları tavsiyesinde bulunuyorlar. Öğrencilerde velileriyle birlikte kırtasiyecilere gelip bu malzeme listesini satın alıyor. Bu nedenle satışlarda bir haftalığına artmış oluyor.” dedi. Kırtasiye malzemesini alan velilerin kaliteli ürün almaları önerisinde de bulunan Vergili, “Kırtasiye malzemesi deyip geçmemek lazım bazı bilinmedik markalarda kanserojen maddeler buluna biliyor bu tür maddeler içeren ürünlerin alınmaması için 'TSE' onaylı bilindik markaların kırtasiye ürünleri alınırsa öğrencilerin sağlığı açısından daha güvenilir olur.” açıklamasında bulundu. (Mehmet Sadık AKSOY)
Okulların açılmasına az bir süre kalmışken kırtasiye malzemelerine olan talep arttı. Kırtasiyeciler asıl satışların okullun ilk haftası yaşanacağını belirtiyor.

Okulların açılmasına az bir süre kala okul hazırlıkları kapsamında kırtasiyecilerde hareketlilik yaşanıyor.

Kurtalan’da faaliyet gösteren Seçkin Kırtasiye sahibi Seçkin Vergili, kırtasiye ürünlerine talebin arttığını belirterek asıl satışların okullun ilk haftasında yapılacağını aktardı.

Vergili, okulun ilk haftasında öğretmenlerin öğrenciler için okul malzeme listesi hazırladığını belirtirken “Okulun ilk haftası kırtasiye malzemesi satan işletmeler için en fazla satış yaptıkları hafta oluyor. Çünkü bu hafta içinde öğrenciler okulla gittiklerinde öğretmenleri kendilerine malzeme listesi çıkartıp almaları tavsiyesinde bulunuyorlar. Öğrencilerde velileriyle birlikte kırtasiyecilere gelip bu malzeme listesini satın alıyor. Bu nedenle satışlarda bir haftalığına artmış oluyor.” dedi.

Kırtasiye malzemesini alan velilerin kaliteli ürün almaları önerisinde de bulunan Vergili, “Kırtasiye malzemesi deyip geçmemek lazım bazı bilinmedik markalarda kanserojen maddeler buluna biliyor bu tür maddeler içeren ürünlerin alınmaması için 'TSE' onaylı bilindik markaların kırtasiye ürünleri alınırsa öğrencilerin sağlığı açısından daha güvenilir olur.” açıklamasında bulundu.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.