Oyun parkı hizmete girdi

Güncel 08.08.2021 - 20:51, Güncelleme: 08.08.2021 - 20:51 2249+ kez okundu.
 

Oyun parkı hizmete girdi

Kurtalan Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde çocuklar için yaptırılan oyun parkı hizmete girdi.
Kurtalan Belediyesi “Daha yaşanılabilir bir Kurtalan için” sloganıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde çocuklar için oyun parkı ve kamelyalar monte edilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, halkın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.Cumhuriyet Mahallesinde çocukların güvenle oynayabileceği bir park yaptıklarını belirten Aydın, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güven ve huzur içinde eğlenebilmesi bizlerin en büyük görevidir. “Daha yaşanılabilir bir Kurtalan için” sloganıyla başlattığımız çalışmalar kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın, keyifli zaman geçirebilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Yaptığımız yeni parkın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Kurtalan Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde çocuklar için yaptırılan oyun parkı hizmete girdi.

Kurtalan Belediyesi “Daha yaşanılabilir bir Kurtalan için” sloganıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde çocuklar için oyun parkı ve kamelyalar monte edilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, halkın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Cumhuriyet Mahallesinde çocukların güvenle oynayabileceği bir park yaptıklarını belirten Aydın, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güven ve huzur içinde eğlenebilmesi bizlerin en büyük görevidir. “Daha yaşanılabilir bir Kurtalan için” sloganıyla başlattığımız çalışmalar kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın, keyifli zaman geçirebilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Yaptığımız yeni parkın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.