Oyun parkının çevre düzenlemesine başlandı

Kurtalan 23.05.2023 - 16:55, Güncelleme: 23.05.2023 - 16:55 1582+ kez okundu.
 

Oyun parkının çevre düzenlemesine başlandı

Kurtalan Belediyesi tarafından Sümer Anaokulu’nda kurulan oyun parkının çevre düzenlemesi yapılmaya başlandı.
Çalışmaları sürdüren ekipler 2 gün içinde çalışmayı tamamlamayı planlarken Sümer Anaokulu Müdürlüğü yapılan çevre düzenlemesini memnuniyetle karşıladı. Kurtalan Sümer Anaokulu’nda yeni yapılan oyun parkının çevre düzenlemesi çalışması yapılmaya başlandı. Kurtalan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma kapsamında oyun parkının etrafına parke taşı ile döşenecek. Çalışmaları sürdüren ekipler 2 gün içinde oyun parkının çevre düzenlemesinin yapılarak tamamlanacağını aktardı. Çocukların yeni yapılan oyun parkında oynarken zarar görmelerini engellemek ve yağışlı havalarda da oynamalarını mümkün kılmak amacıyla yapılan kumlama çalışmasını memnuniyetle karşılayan Sümer Anaokulu Müdürlüğü yöneticileri okul bahçesinin öğrencilerin eğlenecekleri ve kullanabilecekleri bir şekilde düzenleneceğini aktardı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan Belediyesi tarafından Sümer Anaokulu’nda kurulan oyun parkının çevre düzenlemesi yapılmaya başlandı.

Çalışmaları sürdüren ekipler 2 gün içinde çalışmayı tamamlamayı planlarken Sümer Anaokulu Müdürlüğü yapılan çevre düzenlemesini memnuniyetle karşıladı.

Kurtalan Sümer Anaokulu’nda yeni yapılan oyun parkının çevre düzenlemesi çalışması yapılmaya başlandı.

Kurtalan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma kapsamında oyun parkının etrafına parke taşı ile döşenecek. Çalışmaları sürdüren ekipler 2 gün içinde oyun parkının çevre düzenlemesinin yapılarak tamamlanacağını aktardı.

Çocukların yeni yapılan oyun parkında oynarken zarar görmelerini engellemek ve yağışlı havalarda da oynamalarını mümkün kılmak amacıyla yapılan kumlama çalışmasını memnuniyetle karşılayan Sümer Anaokulu Müdürlüğü yöneticileri okul bahçesinin öğrencilerin eğlenecekleri ve kullanabilecekleri bir şekilde düzenleneceğini aktardı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.