Özdemir ve Sevgili’den AK Parti Seçim Lokaline ziyaret

Siirt 14.03.2024 - 19:30, Güncelleme: 14.03.2024 - 19:30 3410+ kez okundu.
 

Özdemir ve Sevgili’den AK Parti Seçim Lokaline ziyaret

AK Partinin Kurtalan ve Kayabağlar’da seçime yönelik çalışmaları son hızla sürerken Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve 28. Dönem Ak Parti Siirt 2’inci Sıra Milletvekili Adayı Fevzi Sevgili, AK Partinin Kurtalan ve Kayabağlar seçim lokallerini ziyaret etti.
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve 28. Dönem Ak Parti Siirt 2’inci Sıra Milletvekili Adayı Fevzi Sevgili, Ak Parti’nin Kurtalan ve Kayabağlar Seçim Lokalerini ziyaret ederek Ak Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay, Ak Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas ve partililerle bir araya geldi. Gerçekleştirdiği ziyaretle Ak Parti’nin Kurtalan ve Kayabağlar’da yürüttüğü seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Özdemir ve Sevgili seçmenlerle sohbet ederek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Karaatay ve Nas’ı desteklemelerini istedi. Özdemir ve Sevgili’nin yaptığı ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Ak Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay, teşekkür mesajı yayımlayarak “Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nihat Özdemir ve 28. Dönem Ak Parti Siirt 2’inci Sıra Milletvekili Adayımız Sayın Fevzi Sevgili’nin seçim lokalimize yaptıkları ziyaret bizleri son derece onurlandırdı. Ziyaret kapsamında bizlere desteklerini sunan iki değerli büyüğümüze canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi. Ak Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas’ta yapılan ziyaretten ötürü oldukça memnun olduğunu aktarırken “İki değerli büyüğümüz olan Sayın Nihat Özdemir ve Fevzi Sevgili beldemize ziyarette bulunarak bizleri mutlu etti. Bizlere verdikleri destekten ötürü kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. (Mehmet Sadık AKSOY)
AK Partinin Kurtalan ve Kayabağlar’da seçime yönelik çalışmaları son hızla sürerken Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve 28. Dönem Ak Parti Siirt 2’inci Sıra Milletvekili Adayı Fevzi Sevgili, AK Partinin Kurtalan ve Kayabağlar seçim lokallerini ziyaret etti.

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve 28. Dönem Ak Parti Siirt 2’inci Sıra Milletvekili Adayı Fevzi Sevgili, Ak Parti’nin Kurtalan ve Kayabağlar Seçim Lokalerini ziyaret ederek Ak Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay, Ak Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas ve partililerle bir araya geldi.

Gerçekleştirdiği ziyaretle Ak Parti’nin Kurtalan ve Kayabağlar’da yürüttüğü seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Özdemir ve Sevgili seçmenlerle sohbet ederek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Karaatay ve Nas’ı desteklemelerini istedi.

Özdemir ve Sevgili’nin yaptığı ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Ak Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay, teşekkür mesajı yayımlayarak “Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nihat Özdemir ve 28. Dönem Ak Parti Siirt 2’inci Sıra Milletvekili Adayımız Sayın Fevzi Sevgili’nin seçim lokalimize yaptıkları ziyaret bizleri son derece onurlandırdı. Ziyaret kapsamında bizlere desteklerini sunan iki değerli büyüğümüze canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Ak Parti Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Hasan Nas’ta yapılan ziyaretten ötürü oldukça memnun olduğunu aktarırken “İki değerli büyüğümüz olan Sayın Nihat Özdemir ve Fevzi Sevgili beldemize ziyarette bulunarak bizleri mutlu etti. Bizlere verdikleri destekten ötürü kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.