Özerdem: “Tercih Zokayd halkının takdir Allah’ındır” (Görüntülü Haber)

Siirt 06.03.2024 - 11:30, Güncelleme: 06.03.2024 - 11:32 3748+ kez okundu.
 

Özerdem: “Tercih Zokayd halkının takdir Allah’ındır” (Görüntülü Haber)

Yeniden Refah Partisi Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Suat Özerdem: “Tercih Zokayd halkının takdir Allah’ındır”
Yeniden Refah Partisi Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Suat Özerdem gazetemize yaptığı açıklamada, seçmenin elini vicdanına koyarak oy kullanması gerektiğini vurguladı. Seçimlerde Kayabağlar’ın 5 yıllık kaderinin belirlendiğini aktaran Özerdem, “Sosyal bir belediyecilik ahlakını getireceğiz. Halkımızın menfaatini gözeteceğiz. Göreve gelir gelmez halk ekmek fırınını açarak istihdam yaratmanın yanında halkımıza maliyetine ekmek satışı yapacağız. Taziye evlerinde vatandaşlarımıza ücretsiz çay, yemek ve su vereceğiz. Taziye sahibinin zaten acısı var. Derdiyle mi ilgilenecek yoksa yemekle mi ilgilenecek. Bütün bu hizmetleri ayrım yapmadan herkese eşit şekilde sağlayacağız.” dedi. Seçilmesi halinde tek işinin Kayabağlar halkına hizmet etmek olduğunu belirten Özerdem, “Biz seçilirsek sayak ayak üstüne atmayacağız. Gidelim koltukta oturalım, ya da ticaret yapalım yada müteahhitlik yapalım yandaşlarımıza menfaat sağlamak için seçilmiyoruz. Tek derdim Zokayd halkıdır. Bir iş bana geldiğinde o gece uyku tutmayan bir insanım. İnsanların derdini kendi derdim gibi görüyorum.” ifadelerini kullandı. “Kazanırsam Zokayd halkı kazanacak, kaybedersem de 50 yıllık geçmişimin emeğimin karşılığını görmüş olacağım” diyen Özerdem, Kayabağlar’a hizmeti borç bildiği için aday olduğunu ifade etti. Partilerin Kayabağlar’da çok büyük bir anlam ifade etmediğini kaydeden Özerdem, “Partilerin bir tabanı olduğu bir gerçektir fakat kazanmak için şahıs büyük önem taşımaktadır. Biz Kayabağlar’ın hizmetkarlığına talip olduğumuz için 7 ay önce çalışmalarımıza başladık. Kayabağlar’da aday olursam ne kadar oy alacağım konusunda çalışmalar yürüttüm. Dostlarımızla birlikte ortak kararla aday oldum.” dedi. Seçim vaadleri hakkında da bilgi veren Özerdem, “İlçemizin gelişimi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. 7 aydır beldenin eksiklerini ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda 31 proje yaptık. En büyük vaadimiz beldemizin su sorununu çözmektir. Buradan yine sözümü yineliyorum. Seçilmem halinde beldenin su sorununu kesinlikle çözeceğim. Beldede vatandaşlarımızın sosyalleşeceği alanlar neredeyse yok. Beldemizde bir millet bahçesi çay bahçesi kazandıracağız. Beldemize 2 yıl içinde TMO alım şubesini açacağız. Paylaştığım 31 projenin tamamını görev sürem içinde halkımızın hizmetine sunacağım.” Özerdem, belediyede israfı önleyeceğini, halkın parasını halkın hizmetinde kullanacağını da sözlerine ekledi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Yeniden Refah Partisi Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Suat Özerdem: “Tercih Zokayd halkının takdir Allah’ındır”

Yeniden Refah Partisi Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Suat Özerdem gazetemize yaptığı açıklamada, seçmenin elini vicdanına koyarak oy kullanması gerektiğini vurguladı.

Seçimlerde Kayabağlar’ın 5 yıllık kaderinin belirlendiğini aktaran Özerdem,

“Sosyal bir belediyecilik ahlakını getireceğiz. Halkımızın menfaatini gözeteceğiz. Göreve gelir gelmez halk ekmek fırınını açarak istihdam yaratmanın yanında halkımıza maliyetine ekmek satışı yapacağız. Taziye evlerinde vatandaşlarımıza ücretsiz çay, yemek ve su vereceğiz. Taziye sahibinin zaten acısı var. Derdiyle mi ilgilenecek yoksa yemekle mi ilgilenecek. Bütün bu hizmetleri ayrım yapmadan herkese eşit şekilde sağlayacağız.” dedi.

Seçilmesi halinde tek işinin Kayabağlar halkına hizmet etmek olduğunu belirten Özerdem,

“Biz seçilirsek sayak ayak üstüne atmayacağız. Gidelim koltukta oturalım, ya da ticaret yapalım yada müteahhitlik yapalım yandaşlarımıza menfaat sağlamak için seçilmiyoruz. Tek derdim Zokayd halkıdır. Bir iş bana geldiğinde o gece uyku tutmayan bir insanım. İnsanların derdini kendi derdim gibi görüyorum.” ifadelerini kullandı.

“Kazanırsam Zokayd halkı kazanacak, kaybedersem de 50 yıllık geçmişimin emeğimin karşılığını görmüş olacağım” diyen Özerdem, Kayabağlar’a hizmeti borç bildiği için aday olduğunu ifade etti.

Partilerin Kayabağlar’da çok büyük bir anlam ifade etmediğini kaydeden Özerdem,

“Partilerin bir tabanı olduğu bir gerçektir fakat kazanmak için şahıs büyük önem taşımaktadır. Biz Kayabağlar’ın hizmetkarlığına talip olduğumuz için 7 ay önce çalışmalarımıza başladık. Kayabağlar’da aday olursam ne kadar oy alacağım konusunda çalışmalar yürüttüm. Dostlarımızla birlikte ortak kararla aday oldum.” dedi.

Seçim vaadleri hakkında da bilgi veren Özerdem,

“İlçemizin gelişimi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. 7 aydır beldenin eksiklerini ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda 31 proje yaptık. En büyük vaadimiz beldemizin su sorununu çözmektir. Buradan yine sözümü yineliyorum. Seçilmem halinde beldenin su sorununu kesinlikle çözeceğim. Beldede vatandaşlarımızın sosyalleşeceği alanlar neredeyse yok. Beldemizde bir millet bahçesi çay bahçesi kazandıracağız. Beldemize 2 yıl içinde TMO alım şubesini açacağız. Paylaştığım 31 projenin tamamını görev sürem içinde halkımızın hizmetine sunacağım.”

Özerdem, belediyede israfı önleyeceğini, halkın parasını halkın hizmetinde kullanacağını da sözlerine ekledi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.