PARKTA SÖKÜLEN MERMER TEHLİKE OLUŞTURUYOR

Kurtalan 09.05.2024 - 21:04, Güncelleme: 09.05.2024 - 21:04 3471 kez okundu.
 

PARKTA SÖKÜLEN MERMER TEHLİKE OLUŞTURUYOR

Park meydanında kırılan yer döşemesi mermeri nedeniyle büyük tehlike oluştu.
Kurtalanlı vatandaşlar tarafından en çok ziyaret edilen 15 Temmuz Demokrasi Parkında parkı meydanının da kırılan yer döşemesi mermeri çocuklar için büyük tehlike oluşturuyor. Günde yüzlerce vatandaşın geçtiği park meydanında kırılan mermerin altında içi su dolu çukur bulunurken kırılan mermerin içi yetiş kin bir insan ayağının girebileceği boyutta. Söz konusu tehlikenin bertaraf edilmesi için yetkililerin bir an önce çalışma yürüterek önlem alması ve park meydanını vatandaşlar için güvenilir hale getirmesi büyük önem taşıyor. (Mehmet Sadık AKSOY)
Park meydanında kırılan yer döşemesi mermeri nedeniyle büyük tehlike oluştu.

Kurtalanlı vatandaşlar tarafından en çok ziyaret edilen 15 Temmuz Demokrasi Parkında parkı meydanının da kırılan yer döşemesi mermeri çocuklar için büyük tehlike oluşturuyor.

Günde yüzlerce vatandaşın geçtiği park meydanında kırılan mermerin altında içi su dolu çukur bulunurken kırılan mermerin içi yetiş kin bir insan ayağının girebileceği boyutta.

Söz konusu tehlikenin bertaraf edilmesi için yetkililerin bir an önce çalışma yürüterek önlem alması ve park meydanını vatandaşlar için güvenilir hale getirmesi büyük önem taşıyor.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.