Pervari’de petrol arama çalışmalarına başlandı

Pervari 15.06.2023 - 14:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 14:00 16976+ kez okundu.
 

Pervari’de petrol arama çalışmalarına başlandı

TPAO, Pervari ilçesinde petrol arama çalışmalarına başladı
Pervari Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO) Çatköy-1 kuyusunda sondaj çalışması başlattığı bildirildi. Petrol arama çalışmalarının bulunduğu sahada incelemede bulunan Pervari Kaymakamı Necati Aktan TPAO yetkilisi Ahmet Kılıçaslan'dan bilgi aldı. Aktan, "İnşallah burada da petrol bulunduğunda, ülkemize daha hayırlı haberler vereceğiz. Hem bölgemiz hem de ülkemiz için çok olumlu gelişmeler olacak. Petrol kuyularının ülkemize, bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi. Kaymakam Necati Aktan beraberinde Kıdemli Cumhuriyet Savcısı Uğur Bilen, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Ünsal ile birlikte Çatköy bölgesi sondaj çalışmasının başlatıldığı alanda da incelemede bulundu. (Haber Merkezi)
TPAO, Pervari ilçesinde petrol arama çalışmalarına başladı

Pervari Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO) Çatköy-1 kuyusunda sondaj çalışması başlattığı bildirildi.

Petrol arama çalışmalarının bulunduğu sahada incelemede bulunan Pervari Kaymakamı Necati Aktan TPAO yetkilisi Ahmet Kılıçaslan'dan bilgi aldı.

Aktan, "İnşallah burada da petrol bulunduğunda, ülkemize daha hayırlı haberler vereceğiz. Hem bölgemiz hem de ülkemiz için çok olumlu gelişmeler olacak. Petrol kuyularının ülkemize, bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Kaymakam Necati Aktan beraberinde Kıdemli Cumhuriyet Savcısı Uğur Bilen, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Ünsal ile birlikte Çatköy bölgesi sondaj çalışmasının başlatıldığı alanda da incelemede bulundu.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.