Polat köy okullarını ziyaret etti

Siirt 26.04.2024 - 20:58, Güncelleme: 26.04.2024 - 20:58 3794 kez okundu.
 

Polat köy okullarını ziyaret etti

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat Köy okullarını ziyaret etti.
Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat köy okulu ziyaretleri kapsamında, Üçpınar ve Kayalısu İlkokulu'nu ziyaret etti. İlk olarak Üçpınar İlkokulunu ziyaret eden Polat, öğrencilerle sohbet ederek öğretmenlerle toplantı yaptı. Polar daha sonra Kayalısu İlkokulunu ziyaret etti. Okul öğretmen ve idarecileriyle bir araya gelen Polat burada yaptığı konuşmada, "Öğretmenlik mesleğinin severek, isteyerek ve heyecanını kaybetmeden yapılması gereken bir meslektir, köy okullarında bu özelliklere sahip öğretmenlerle karşılaşmak bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. Polat okulların ihtiyaçları ve öğrencilerin başarı durumları konusunda detaylı bilgiler aldıktan ziyaretini sonlandırdı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat Köy okullarını ziyaret etti.

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat köy okulu ziyaretleri kapsamında, Üçpınar ve Kayalısu İlkokulu'nu ziyaret etti.

İlk olarak Üçpınar İlkokulunu ziyaret eden Polat, öğrencilerle sohbet ederek öğretmenlerle toplantı yaptı.

Polar daha sonra Kayalısu İlkokulunu ziyaret etti.

Okul öğretmen ve idarecileriyle bir araya gelen Polat burada yaptığı konuşmada,

"Öğretmenlik mesleğinin severek, isteyerek ve heyecanını kaybetmeden yapılması gereken bir meslektir, köy okullarında bu özelliklere sahip öğretmenlerle karşılaşmak bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Polat okulların ihtiyaçları ve öğrencilerin başarı durumları konusunda detaylı bilgiler aldıktan ziyaretini sonlandırdı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.