PTT’DEKİ YOĞUNLUK İŞLEMLERİ AKSATIYOR!

Siirt 19.12.2023 - 13:46, Güncelleme: 19.12.2023 - 15:55 2170+ kez okundu.
 

PTT’DEKİ YOĞUNLUK İŞLEMLERİ AKSATIYOR!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak ödemesi yapılan elektrik desteği ödemeleri PTT Kurtalan Şubesinde yoğunluk oluşmasına neden oluyor.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının dar gelirli vatandaşlara yönelik sağladığı Elektrik Desteği yardımından faydalanan Kurtalanlı vatandaşlar PTT Kurtalan Şubesi Müdürlüğünde oluşan kuyruklarda dakikalarca beklemek zorunda kaldıklarını söylerken destekten yaralanmak için sadece PTT Şubelerine veya e-devlet uygulaması üzerinden işlem yapmaları gerektiğini belirtiyor. PTT Kurtalan Şubesi yetkililerinden alınan bilgilere göre yardımı hak eden vatandaşların büyük bir bölümü çeşitli nedenlerden ötürü e-devlet uygulaması üzerinden ödeme yapamıyor, internet üzerinden ödeme hizmetinden faydalanamayan vatandaşlar PTT Şubelerinde yoğunluğa neden oluyor. Kurtalan’a uzun yıllardır hizmet veren PTT Kurtalan Şubesi Müdürlüğünde vatandaşların oluşturduğu yoğunluk personelin bütün çabalarına rağmen önlenemiyor. İlçede yaşayan vatandaşların en çok hizmet aldıkları kurum olan PTT Şubesinde Elektrik Desteği ödemelerinin alındığı zamanlarda ortaya çıkan yoğunluğun önlenmesi ve  vatandaşların daha iyi hizmet alabilmeleri için destek ödemelerinin DEDAŞ’a entegre edilmesi vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacaktır.   (Abdulaziz ÖZCAN)
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak ödemesi yapılan elektrik desteği ödemeleri PTT Kurtalan Şubesinde yoğunluk oluşmasına neden oluyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının dar gelirli vatandaşlara yönelik sağladığı Elektrik Desteği yardımından faydalanan Kurtalanlı vatandaşlar PTT Kurtalan Şubesi Müdürlüğünde oluşan kuyruklarda dakikalarca beklemek zorunda kaldıklarını söylerken destekten yaralanmak için sadece PTT Şubelerine veya e-devlet uygulaması üzerinden işlem yapmaları gerektiğini belirtiyor.

PTT Kurtalan Şubesi yetkililerinden alınan bilgilere göre yardımı hak eden vatandaşların büyük bir bölümü çeşitli nedenlerden ötürü e-devlet uygulaması üzerinden ödeme yapamıyor, internet üzerinden ödeme hizmetinden faydalanamayan vatandaşlar PTT Şubelerinde yoğunluğa neden oluyor.

Kurtalan’a uzun yıllardır hizmet veren PTT Kurtalan Şubesi Müdürlüğünde vatandaşların oluşturduğu yoğunluk personelin bütün çabalarına rağmen önlenemiyor.

İlçede yaşayan vatandaşların en çok hizmet aldıkları kurum olan PTT Şubesinde Elektrik Desteği ödemelerinin alındığı zamanlarda ortaya çıkan yoğunluğun önlenmesi ve  vatandaşların daha iyi hizmet alabilmeleri için destek ödemelerinin DEDAŞ’a entegre edilmesi vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacaktır.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.