Salgın değerlendirme toplantısı yapıldı

Güncel 01.08.2021 - 18:59, Güncelleme: 01.08.2021 - 18:59 2694+ kez okundu.
 

Salgın değerlendirme toplantısı yapıldı

Kurtalan’da Covid-19 Salgını ile mücadelede ilçenin tüm kesimlerinin katılımı ile geniş katılımlı bir toplantı yapıldı.
Baykan Kaymakamı Kurtalan Kaymakam Vekili Mehmet Tunç başkanlığında, Kurtalan Beyazsaray Konferans Salonunda “Covid-19 ile Topyekün Mücadele Aşılama ve Değerlendirme Toplantısı” yapıldı. Toplantıda ilçedeki Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler, yapılan denetimler, vaka sayısı ve aşılama çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Covid-19 salgını ile mücadelede kritik bir döneme girdiklerini ve topyekun bir şekilde mücadele edilmesi gerektiğini belirten Kaymakam Tunç, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının son günlerde ilçede de artış göstermesi nedeniyle tedbir ve önlemlerin sıklaştırılması yönünde ilgili kurum amirlerine talimatlarda bulunarak, tüm kurumların ve vatandaşlarımızın işbirliği içerisinde hareket etmesi gerektiğini belirtti. Salgınla mücadele ve aşılama çalışmaları konusunda köy ve mahalle muhtarlarına büyük görevler düştüğünü ifade eden Kaymakam Tunç, muhtarlara, imamlara, güvenlik korucularına ve köylerdeki öğretmenlere aşılama çalışmaları kapsamında sağlık çalışanları ile entegre halde çalışmaları konusunda talimat verdi. Muhtarların, imamların devlet ile vatandaşlar arasında en önemli köprü görevi gördüğünü bu kapsamda da vatandaşlara aşılama çalışmaları konusunda sağlık çalışanları ortak hareket ederek gerekli bilgilendirmeleri yapmalarını konusunda talimat verdi. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer Çetin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cafer Alibekiroğlu, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Sağlık Müdürü Gülistan Çakır, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Vehbi Yağız, İlçe Kurum Müdürleri, Kurtalan Belediyesi Birim Amirleri, Mahalle ve Köy Muhtarları ve İlçe Müftülüğü personelleri katıldı.
Kurtalan’da Covid-19 Salgını ile mücadelede ilçenin tüm kesimlerinin katılımı ile geniş katılımlı bir toplantı yapıldı.

Baykan Kaymakamı Kurtalan Kaymakam Vekili Mehmet Tunç başkanlığında, Kurtalan Beyazsaray Konferans Salonunda “Covid-19 ile Topyekün Mücadele Aşılama ve Değerlendirme Toplantısı” yapıldı. Toplantıda ilçedeki Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler, yapılan denetimler, vaka sayısı ve aşılama çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Covid-19 salgını ile mücadelede kritik bir döneme girdiklerini ve topyekun bir şekilde mücadele edilmesi gerektiğini belirten Kaymakam Tunç, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının son günlerde ilçede de artış göstermesi nedeniyle tedbir ve önlemlerin sıklaştırılması yönünde ilgili kurum amirlerine talimatlarda bulunarak, tüm kurumların ve vatandaşlarımızın işbirliği içerisinde hareket etmesi gerektiğini belirtti.
Salgınla mücadele ve aşılama çalışmaları konusunda köy ve mahalle muhtarlarına büyük görevler düştüğünü ifade eden Kaymakam Tunç, muhtarlara, imamlara, güvenlik korucularına ve köylerdeki öğretmenlere aşılama çalışmaları kapsamında sağlık çalışanları ile entegre halde çalışmaları konusunda talimat verdi.
Muhtarların, imamların devlet ile vatandaşlar arasında en önemli köprü görevi gördüğünü bu kapsamda da vatandaşlara aşılama çalışmaları konusunda sağlık çalışanları ortak hareket ederek gerekli bilgilendirmeleri yapmalarını konusunda talimat verdi.
Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer Çetin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cafer Alibekiroğlu, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Sağlık Müdürü Gülistan Çakır, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Vehbi Yağız, İlçe Kurum Müdürleri, Kurtalan Belediyesi Birim Amirleri, Mahalle ve Köy Muhtarları ve İlçe Müftülüğü personelleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.