Salgın değerlendirme toplantısı yapıldı

Güncel 15.08.2021 - 20:30, Güncelleme: 15.08.2021 - 20:30 1382+ kez okundu.
 

Salgın değerlendirme toplantısı yapıldı

Kurtalan’da Covid-19 salgınına yönelik alınması gereken tedbirler ve aşılama çalışmaları konusunda değerlendirme toplantısı yapıldı.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın başkanlığında, “Covid-19 Salgınına Yönelik Tedbirler ve Aşılama Çalışmaları ile ilgili Değerlendirme Toplantısı” yapıldı. Toplantıda; ilçede Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler, yapılan denetimler, vaka sayısı ve aşılama çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Covid-19 salgını ile mücadelede kritik bir döneme girdiklerini ve topyekün bir şekilde mücadele edilmesi gerektiğini belirten Aydın, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının son günlerde ilçede de artış göstermesi nedeniyle tedbir ve önlemlerin sıklaştırılması yönünde ilgili kurum amirlerine talimatlarda bulunarak, tüm kurumların işbirliği içerisinde hareket etmesi gerektiğini belirtti. Toplantıda; İlçe Emniyet Müdür Vekili Evren Taşdemir, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ramiz Örküt, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, İlçe Sağlık Müdürü Gülistan Çakır, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Vehbi Yağız ve ilgili kurum müdürleri hazır bulundu.
Kurtalan’da Covid-19 salgınına yönelik alınması gereken tedbirler ve aşılama çalışmaları konusunda değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın başkanlığında, “Covid-19 Salgınına Yönelik Tedbirler ve Aşılama Çalışmaları ile ilgili Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.
Toplantıda; ilçede Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler, yapılan denetimler, vaka sayısı ve aşılama çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Covid-19 salgını ile mücadelede kritik bir döneme girdiklerini ve topyekün bir şekilde mücadele edilmesi gerektiğini belirten Aydın, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının son günlerde ilçede de artış göstermesi nedeniyle tedbir ve önlemlerin sıklaştırılması yönünde ilgili kurum amirlerine talimatlarda bulunarak, tüm kurumların işbirliği içerisinde hareket etmesi gerektiğini belirtti.
Toplantıda; İlçe Emniyet Müdür Vekili Evren Taşdemir, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ramiz Örküt, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, İlçe Sağlık Müdürü Gülistan Çakır, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Vehbi Yağız ve ilgili kurum müdürleri hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.