Sanatçı Sevcan Orhan Kilis'te sahne aldı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 28.04.2024 - 09:30, Güncelleme: 28.04.2024 - 09:22 6888 kez okundu.
 

Sanatçı Sevcan Orhan Kilis'te sahne aldı

KİLİS (AA) - Sanatçı Sevcan Orhan, Kilis Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne aldı.Cumhuriyet Meydanı'ndaki konserde Kilisli vatandaşlar gönüllerince eğlendi.Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, konserde etkinliğe katılanlara teşekkür etti.Bilecen, "Şarkılarıyla, sahnesiyle ve enerjisiyle bizlere harika bir akşam yaşatan Sevcan Orhan'a ve alanımızı doldurup taşıran değerli hemşerilerime bu unutulmaz konser için teşekkür ederim." dedi.Bilecen, sanatçı Orhan'a çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

KİLİS (AA) - Sanatçı Sevcan Orhan, Kilis Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne aldı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki konserde Kilisli vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, konserde etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Bilecen, "Şarkılarıyla, sahnesiyle ve enerjisiyle bizlere harika bir akşam yaşatan Sevcan Orhan'a ve alanımızı doldurup taşıran değerli hemşerilerime bu unutulmaz konser için teşekkür ederim." dedi.

Bilecen, sanatçı Orhan'a çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.