Sason Kaymakamı Murat Mete, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 17.01.2024 - 12:00, Güncelleme: 17.01.2024 - 11:26 1660+ kez okundu.
 

Sason Kaymakamı Murat Mete, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

BATMAN (AA) - Sason Kaymakamı Murat Mete, Anadolu Ajansının (AA) 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğraf karelerini oyladı.Mete, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, 5 kategorideki 147 fotoğraf arasından oylama yaptı."Haber" kategorisinde Emin Sansar'ın "Zaman yolculuğu", "Spor"da Elif Öztürk Özgöncü'nün "Bisikletçiler" fotoğrafını oylayan Mete, "Çevre-Yaşam"da Emin Sansar'ın "Ata’nın huzurunda" karesine oy verdi.Mete, bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" kategorisinde Murat Şengül'ün "Hoş geldin", "Gazze: Kanıt" kategorisinde ise Belal Khaled'in "Haykırış" fotoğrafları için oy kullandı.Mete, her yıl olduğu gibi bu yıl da Anadolu Ajansının Türkiye'nin ve dünyadan derlemiş olduğu fotoğrafları oylama imkanı bulduğunu söyledi.Fotoğrafları seçmekte zorlandığını aktaran Mete, şunları kaydetti:"Maalesef 6 Şubat gibi bir depremi geride bıraktık ve bunu görsellerle bir kez daha hatırlama durumunda kaldık. Allah bir daha böyle acılar bize yaşatmasın. Gazze'de de devam eden savaş dünyada devam eden bu zulüm bu yıl son olsun. Gelecek yıl hep güzelliklerle dolu, umutla yarınlara bakabileceğimiz fotoğraflarla oylamamıza devam edelim diye ümit ediyorum."

BATMAN (AA) - Sason Kaymakamı Murat Mete, Anadolu Ajansının (AA) 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğraf karelerini oyladı.

Mete, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, 5 kategorideki 147 fotoğraf arasından oylama yaptı.

"Haber" kategorisinde Emin Sansar'ın "Zaman yolculuğu", "Spor"da Elif Öztürk Özgöncü'nün "Bisikletçiler" fotoğrafını oylayan Mete, "Çevre-Yaşam"da Emin Sansar'ın "Ata’nın huzurunda" karesine oy verdi.

Mete, bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" kategorisinde Murat Şengül'ün "Hoş geldin", "Gazze: Kanıt" kategorisinde ise Belal Khaled'in "Haykırış" fotoğrafları için oy kullandı.

Mete, her yıl olduğu gibi bu yıl da Anadolu Ajansının Türkiye'nin ve dünyadan derlemiş olduğu fotoğrafları oylama imkanı bulduğunu söyledi.

Fotoğrafları seçmekte zorlandığını aktaran Mete, şunları kaydetti:

"Maalesef 6 Şubat gibi bir depremi geride bıraktık ve bunu görsellerle bir kez daha hatırlama durumunda kaldık. Allah bir daha böyle acılar bize yaşatmasın. Gazze'de de devam eden savaş dünyada devam eden bu zulüm bu yıl son olsun. Gelecek yıl hep güzelliklerle dolu, umutla yarınlara bakabileceğimiz fotoğraflarla oylamamıza devam edelim diye ümit ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.