Seçim propagandasında sınır tanınmıyor! Mezarlık duvarlarına dev afiş asıldı

Siirt 25.02.2024 - 14:43, Güncelleme: 25.02.2024 - 14:43 2308+ kez okundu.
 

Seçim propagandasında sınır tanınmıyor! Mezarlık duvarlarına dev afiş asıldı

Dev bir afiş Kayabağlar Asri Mezarlığına asılması sonrası belde halkı teki gösterdi. Ölü yakınları; “Mezarlık duvarlarının siyasi podyuma çevrilmesini istemiyoruz.”
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala HÜDA Par Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Sabahattin Asma’nın yürüttüğü seçim çalışması tepki topladı. Asma’nın resminin bulunduğu ve üzerinde “Huzur ve güvenli şehirler bizimle olur.”  Yazılı dev bir afiş Kayabağlar Asri Mezarlığına asılması sonrası mezarlığı ziyarete gelen bazı vatandaşları kızdırdı. Siyasi çalışmaların mezarlık alanlarına taşınmaması gerektiğini belirten ölü yakınları “Ölülerimize saygı gösterilsin burası mezarlığı siyasi podyuma çevrilmesi kabul edilemez.” diyor. Kayabağlar Asri Mezarlığında yakınlarının mezarı bulunan Bilal Pala, “Dün öğleden sonra mezarlık ziyaretinde bulunarak ailemizle birlikte yakınlarımızın mezarını ziyaret etmek istedik. Mezarlığın girişine geldik birde ne görelim dev afiş. Biz ölülerimiz için dua okumaya geldik ama mezarlığın siyasi podyuma çevrildiğini gördük. Oldukça yanlış bir çalışma yürütülmüş, HÜDA Par derhal bu afişi buradan kaldırmalı. Siyasetin dini mabetlere, kutsal yerlere ve değer taşıyan mekanlara taşınması son derece yanlış ve insani anlayışa ters. Belde de bulunan diğer partilerinde bu konuda hassas davranmasını istiyoruz ve bu tür yanlışların önünü şimdiden alsın diyoruz.” sözlerini kaydetti. (Mehmet Sadık AKSOY)    
Dev bir afiş Kayabağlar Asri Mezarlığına asılması sonrası belde halkı teki gösterdi. Ölü yakınları; “Mezarlık duvarlarının siyasi podyuma çevrilmesini istemiyoruz.”

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala HÜDA Par Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Sabahattin Asma’nın yürüttüğü seçim çalışması tepki topladı.

Asma’nın resminin bulunduğu ve üzerinde “Huzur ve güvenli şehirler bizimle olur.”  Yazılı dev bir afiş Kayabağlar Asri Mezarlığına asılması sonrası mezarlığı ziyarete gelen bazı vatandaşları kızdırdı.

Siyasi çalışmaların mezarlık alanlarına taşınmaması gerektiğini belirten ölü yakınları “Ölülerimize saygı gösterilsin burası mezarlığı siyasi podyuma çevrilmesi kabul edilemez.” diyor.

Kayabağlar Asri Mezarlığında yakınlarının mezarı bulunan Bilal Pala, “Dün öğleden sonra mezarlık ziyaretinde bulunarak ailemizle birlikte yakınlarımızın mezarını ziyaret etmek istedik. Mezarlığın girişine geldik birde ne görelim dev afiş. Biz ölülerimiz için dua okumaya geldik ama mezarlığın siyasi podyuma çevrildiğini gördük. Oldukça yanlış bir çalışma yürütülmüş, HÜDA Par derhal bu afişi buradan kaldırmalı. Siyasetin dini mabetlere, kutsal yerlere ve değer taşıyan mekanlara taşınması son derece yanlış ve insani anlayışa ters. Belde de bulunan diğer partilerinde bu konuda hassas davranmasını istiyoruz ve bu tür yanlışların önünü şimdiden alsın diyoruz.” sözlerini kaydetti.

(Mehmet Sadık AKSOY)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.